ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Napovedujemo
26.02.2017

Nacionalno odprtje TVU-ja 2017 bo 12. maja letos v Trbovljah!

Vtisi in mnenja
24.11.2016

NLP so vsebine, ki zajamejo človeka celostno. Zato se znanja, veščine pridobljene na treningu odražajo tako na osebnem kot profesionalnem nivoju.

Koristne povezave
Aktualno

OHRANIMO ZDRAVJE IN VITALNOST

V okviru projekta CPK razpisujemo nov za zaposlene brezplačni 50-urni tečaj Ohranimo zdravje in vitalnost, ki se bo začel predvidoma v septembru 2017. Cilji programa so vzpostavljanje in ohranjanje dobrih medsebojnih odnosov v delovnem okolju in osebnem življenju, razvijanje jezikovnih spretnosti v različnih okoliščinah, izboljšanje dostopnosti in kompetenc manj vključenih v vseživljenjsko učenje, matematična kompetenca in osnovne kompetence v znanosti in tehnologiji – pri uporabi defibrilatorja in še veliko več. Podrobnejšo vsebino programa si lahko prebere tukaj.

Tečaj bosta vodili Ksenija Lapornik, univerzitetna diplomirana inž. el., certificiran NLP Coach in trenerka komunikacijskih veščin, ter Vanja Žlak, diplomirana medicinska sestra z 32-letnimi izkušnjami na področju preventive, prve pomoči in urgence. Potekal bo dvakrat tedensko, od 17.00 do 20.15 v prostorih ZLU v Zagorju. .

Na tečaj se lahko prijavijo zaposleni, ki imajo končano največ srednjo šolo. Za prijavo na tečaj je potrebno izpolniti prijavnico in potrdilo o zaposlitvi.

Prijave zbiramo do 1. 9. 2017 po e-pošti tina.petek@guest.arnes.si ali po navadni pošti.

ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje