ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Naroči se na novice!
Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Napovedujemo
10.10.2018

V petek, 26. 10., ne zamudite vpisa v program bolničar in predšolska vzgoja.

Vtisi in mnenja
10.10.2018

Predavatelj Dušan Malić nam je odlično predstavil Excel. Pohvalno je seveda to, da mu nobeno dodatno vprašanje ni bilo odveč, vse nam je obrazložil ter pokazal tako, da ni potem bilo nobene nejasnosti več.·Posebej bi poudarila njegov odnos do udeležencev izobraževanja: je strokoven, profesionalen, potrpežljiv, dostopen in prijazen.

Koristne povezave
Aktualno

ŠTUDIJSKI KROŽEK

Najavljamo začetek študijskega krožka "Jezik in kultura z roko v roki" na ZLU. Če ste priseljeni v Slovenijo in želite izboljšati svojo komunikacijo v slovenščini, spoznati lokalne navade in običaje ter delovanje ustanov, predvsem pa skleniti nova poznanstva in si nabrati samozavest za uporabo slovenščine ... pridite v ponedeljek, 5. 3. 2018, ob 9. uri, v Rudarski dom v Trbovlje. Informacije in prijave: 03 56 31 191 oz. valentina.uran@zlu.si.

Študijski krožek je brezplačna splošnoizobraževalna oblika skupinskega prostovoljnega učenja odraslih. Posebnost študijskega krožka je, da udeleženci sami določajo vsebino, kraj, način in ritem učenja ter sami načrtujejo način dela, ob zaključku krožka pa se predstavijo javnosti in na ta način prispevajo k razvoju svojega kraja. Študijski krožek bo obsegal 30 ur.

ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje