ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Napovedujemo
01.03.2018

Vabljeni na brezplačen ogled filma DRUŽINA, ki bo v sredo, 21. 3. ob 9. uri, v DDT in pogovor z Maticem Muncem po predstavi.

Vtisi in mnenja
01.03.2018

Uspešno smo končali program Komunikacija v predšolski vzgoji, ki je potekal v sodelovanju z Vrtcem Zagorje. Pohvale udeleženk:

"Zelo bi pohvalila gospo Ksenijo Lapornik. Bila je res odlična predavateljica. Naučila me je veliko zanimivih stvari, ki jih v praksi lahko uporabim. Tudi g. Dušan Malić mi je pokazal praktične IKT stvari, ki sem jih prej težko uporabljala, zdaj mi gre veliko bolje, saj znam računalnik brez težav uporabljati pri svojem delu."

Koristne povezave
Aktualno

ŠTUDIJSKI KROŽEK

Najavljamo začetek študijskega krožka "Jezik in kultura z roko v roki" na ZLU. Če ste priseljeni v Slovenijo in želite izboljšati svojo komunikacijo v slovenščini, spoznati lokalne navade in običaje ter delovanje ustanov, predvsem pa skleniti nova poznanstva in si nabrati samozavest za uporabo slovenščine ... pridite v ponedeljek, 5. 3. 2018, ob 9. uri, v Rudarski dom v Trbovlje. Informacije in prijave: 03 56 31 191 oz. valentina.uran@zlu.si.

Študijski krožek je brezplačna splošnoizobraževalna oblika skupinskega prostovoljnega učenja odraslih. Posebnost študijskega krožka je, da udeleženci sami določajo vsebino, kraj, način in ritem učenja ter sami načrtujejo način dela, ob zaključku krožka pa se predstavijo javnosti in na ta način prispevajo k razvoju svojega kraja. Študijski krožek bo obsegal 30 ur.

ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje