ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Naroči se na novice!
Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Napovedujemo
04.09.2018

ZLU v sodelovanju z Občino Trbovlje v okviru projekta LAS:»Trajnostno ureditev zunanjosti šole z urbanimi vrtički in s fotoaktivnim tlakovanjem« organizira v oktobru tri brezplačna predavanja s področja lokalne samooskrbe in izdelave visokih gred v Trbovljah, Zagorju in Hrastniku.

Vtisi in mnenja
21.06.2018

Udeleženci, ki so so celo sezono resno in vestno vsako sredo obiskovali Natašine angleške urice v Trbovljah odhajajo na zaslužene počitnice.

Koristne povezave
Aktualno

ŠTUDIJSKI KROŽEK

Najavljamo začetek študijskega krožka "Jezik in kultura z roko v roki" na ZLU. Če ste priseljeni v Slovenijo in želite izboljšati svojo komunikacijo v slovenščini, spoznati lokalne navade in običaje ter delovanje ustanov, predvsem pa skleniti nova poznanstva in si nabrati samozavest za uporabo slovenščine ... pridite v ponedeljek, 5. 3. 2018, ob 9. uri, v Rudarski dom v Trbovlje. Informacije in prijave: 03 56 31 191 oz. valentina.uran@zlu.si.

Študijski krožek je brezplačna splošnoizobraževalna oblika skupinskega prostovoljnega učenja odraslih. Posebnost študijskega krožka je, da udeleženci sami določajo vsebino, kraj, način in ritem učenja ter sami načrtujejo način dela, ob zaključku krožka pa se predstavijo javnosti in na ta način prispevajo k razvoju svojega kraja. Študijski krožek bo obsegal 30 ur.

ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje