ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Naroči se na novice!
Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Napovedujemo
10.06.2019

Na Zasavski ljudski univerzi Zagorje bo v petek, 5. 7. 2019, tradicionalna svečana podelitev spričeval ob zaključku šolskega leta vsem udeležencem osnovne šole, srednješolskih in poklicnih programov.

Vtisi in mnenja
16.04.2019

Želja vključiti se v program NPK maser je bila na mojem seznamu že nekaj časa. Da je program brezplačen, je dodatna bonus točka, ki pomaga pri uresničevanju mojih želja in ciljev. Pohvalila bi predvsem organizacijo, predavateljico in dobro vzdušje na tečaju.

Koristne povezave
Aktualno

POVRAČILO IN SOFINANCIRANJE ŠOLNIN

1. ZA BREZPOSELNE, prijavljene na Zavodu za zaposlovanje

V marcu 2019 je bil objavljen prenovljen katalog ukrepov Aktivne politike zaposlovanja, skladno z njim je brezposelnim osebam, prijavljenim na Zavodu za zaposlovanje, omogočeno dokončanje formalnih izobraževalnih programov. Za več informacij se obrnite na svojega svetovalca/svetovalko na Zavodu za zaposlovanje.

2. ZA SAMOPLAČNIKE

Odrasli, ki še niste zaključili srednje šole in razmišljate o vpisu za sezono 2019/2020 in ste samoplačniki, lahko informativno prijavo oddate na ZLU že v juniju. Na ZLU lahko dokončate programe trgovec, ekonomski, logistični tehnik ali se prekvalificirate v vzgojitelja predšolskih otrok.

ZLOŽENKA S PROGRAMI 2019/2020

DOBRA NOVICA: Drava vam po zaključku šolanja povrne stroške šolnine preko Javnega razpis za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni.
Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad je 31. 8. 2018 podaljšal Javni razpis za sofinanciranje šolnin za dvig izobrazbene ravni do 30. 9. 2022. Predmet javnega razpisa je povračilo šolnin do višine 2.500 € za vse programe srednješolskega izobraževanja ter za mojstrske, delovodske in poslovodske izpite. Vlogo za povračilo šolnin lahko oddajo odrasli, ki so imeli pred vpisom v izobraževanje zaključeno največ srednjo poklicno izobrazbo (oz. so z izobraževanjem pridobili izobrazbo, višjo od že dosežene) in so šolnino poravnali sami. Sofinanciranje lahko uveljavljajo od 1. 1. 2014 oz. od šolskega leta 2014/15 dalje. Razpis in razpisna dokumentacija so objavljeni na povezavi https://bit.ly/2JcwjcY.

POZOR: Do sofinanciranja so upravičeni tudi vsi, ki si po končani srednji poklicni šoli pridobite nov poklic na ISTI ravni! (Primer: po končanem programu trgovec pridobite pridobite poklic bolničar)

V okviru svetovalne dejavnosti ISIO vam na Zasavski ljudski univerzi nudimo brezplačno pomoč pri oddaji vloge. Informacije in kontakt: valentina.uran@zlu.si, tel. 03 56 31 191.

ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje