ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Napovedujemo
29.03.2018

Navdušujoči zgodba trboveljčana Bojana Rusa - ogled filma Digitalna pismenost - 15. 5. ob 9.30 na ZLU Zagorje.

Vtisi in mnenja
29.03.2018

Povedali ste: Z vašo ekipo in z vzpodbudnimi besedami, dejanji, sem dosegel visoke »nepričakovane« cilje.

Koristne povezave
Darjina zgodba

Gospa Darja Smrkolj iz Kandrš pri Izlakah je že več kot dve leti naša redna udeleženka brezplačnih aktivnosti.
Darja je povedala, da se je za učenje na ZLU odločila zato, da si pridobi nova znanja, da so njeni možgani aktivni, da zamenja okolje in spozna nove ljudi.

Trenutno je vključena v brezplačne tečaje angleščine, nemščine in ruščine. Zelo rada obiskuje predavanja. Pravi, da ji to pomeni skoraj drugi dom in če tega ne bi bilo, bi nastala v njenem življenju velika praznina.
Vse se odvija dokaj blizu njenega doma, z vsemi zaposlenimi in s sošolci se dobro razume, stkali so se tudi pristni prijateljski odnosi. Veliko ji pomeni, da ima možnost učenja teh treh jezikov, ker je bila to njena davna neuresničena želja. Ob nizki pokojnini si ne bi mogla privoščiti plačljivih oblik. Verjame, da se bo veliko naučila in da bo te veščine uporabljala pri sporazumevanju, ko bo imela priložnost.
V vsem tem času je ogromno pridobila, predvsem veliko znanja in izkušenj, postala pa je tudi veliko bolj samozavestna. V skupini zelo uživa in se dobro počuti. Predavatelji se ji zdijo odlični, zelo potrpežljivi in se potrudijo za vsakega. Najbolj ji je všeč to, da se v skupini lahko počuti enakovredno drugim, da spoštujejo njeno osebnost in njen smisel za humor, s katerim pogosto popestri učne ure.

Vsem svetuje, da za učenje ni nikoli prepozno, naj se le korajžno odločijo in pridejo na ZLU, kjer ponujajo veliko možnosti. Njen moto je, da več znaš, več veljaš in s tem postajaš samozavesten ter ceniš sebe, kar cenijo in opazijo tudi drugi.

ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje