ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Naroči se na novice!
Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Napovedujemo
10.06.2018

Izpit iz slovenščine na osnovni ravni - ponedeljek, 10. 9. 2018. Pisne prijave z dokazili sprejemamo do 25. 8.

Vtisi in mnenja
21.06.2018

Udeleženci, ki so so celo sezono resno in vestno vsako sredo obiskovali Natašine angleške urice v Trbovljah odhajajo na zaslužene počitnice.

Koristne povezave
Varstvo osebnih podatkov (GDPR)

GDPR soglasje in obveščanje

Po 25. 5. 2018 v vseh državah članicah EU stopa v veljavo Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Na Zasavski ljudski univerzi (ZLU) se zavedamo pomena osebnih podatkov in zasebnosti naših strank. Želimo ohraniti zaupanje in sloves varnega in zanesljivega partnerja v izobraževanju odraslih, zato bomo vaše osebne podatke obdelovali skladno z novo evropsko zakonodajo (Splošna uredba o varstvu podatkov). Pri tem nam pomaga zunanji izvajalec Kadrovska asistenca iz Maribora. V sklopu celovite ureditve področja so naredili na ZLU:

  1. Posnetek stanja
  2. Priprava analize in navodil za varovanje osebnih podatkov
  3. Priprava in uskladitev dokumentov z uredbo GDPR
  4. Predstavitev in usposabljanje zaposlenih
  5. Uskladitev z ZVOP-2

POLITIKA ZASEBNOSTI
S prijavo na e-novice omogočate zavodu Zasavska ljudska univerza zbiranje in obdelavo posredovanih osebnih podatkov. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Uradna oseba in pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Marija Pikl, dosegljiva na elektronskem naslovu: info@zlu.si

OBDELAVA PODATKOV

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to nujno potrebno. S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo, so vaš elektronski naslov, telefonska številka, vaše ime, priimek in naslov.

PRAVNA PODLAGA

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja.

SHRANJEVANJE PODATKOV

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili.

VAŠE PRAVICE

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov. Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov. Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@zlu.si ali po pošti:

Zasavska ljudska univerza
Trg svobode 11 a

1420 Trbovlje

Verjamemo, da boste ostali v stiku z nami .

ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje