ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Napovedujemo
17.12.2017

Seminar za pripravo letnega poročila za javne zavode in društva bo v januarju 2018!

Vtisi in mnenja
17.12.2017

Na tečaju nemščine pri g. Kramžarju mi je bil všeč način predavanja, zanimiv, odprta komunikacija, bilo je zabavno.

Koristne povezave
Tretje srečanje, Estonija, marec 2016

Ekipa Compohub je v času od 21. do 25. marca 2016 nabirala znanje in izkušnje za delo s kompozitnimi materiali v delavnici šole Ametikool Kuressaare Estonija. Z ZLU sta se strokovnega usposabljanja udeležili Polona Trebušak in Marija Pikl, iz podjetja Aereform Sašo Knez in Katarina Bebar ter seveda koordinator projekta Gregor Cerinšek iz IRI Ljubljana.

Naši gostitelji so pripravili izjemno zanimiv program. Najprej so nas seznanili z navodili za varno delo. V njihovi šolski delavnici so se učili ročne laminacije in sendvič tehnike izdelave kompozitov. Pokazali so tudi infuzijsko tehniko izdelave kompozitov. Izdelkom, ki so jih naredili, so preverili še fizikalne lastnosti.
Veliko časa je bilo namenjenega razpravi in izmenjavi izkušenj glede že opravljenih aktivnosti in nalog, ki še sledijo. Posebna pozornost je bila na pregledu pripravljenega poklicnega standarda in programa usposabljanja za brezposelne.

V času trajanja mobilnosti so si med drugim ogledali še pet estonskih podjetij, ki izdelujejo čolne, jahte in druge izdelke iz kompozitov.

Foto utrinki iz Estonije. Vabljeni k ogledu.

ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje