ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Napovedujemo
31.08.2017

Torek, 12. 9. 2017 - DAN ODPRTIH VRAT. Tega dne bomo strokovni delavci od 8. do 17. uro na voljo za informacije, nasvet, pomoč in vpise za novo sezono. Preverite kaj se bo dogajalo.

Vtisi in mnenja
20.08.2017

Digitalna znanja za vsakdanjo rabo-program, ki v marsikaterem pogledu obogati življenje. Pridobljeno znanje in spretnosti koristi tako pri vsakodnevnem brskanju po internetu kot tudi pri bolj strokovnem delu.

Koristne povezave
TVU – Teden vseživljenjskega učenja

KOLEDAR PRIREDITEV najdete tudi TUKAJ!

V maju 2017 bodo v Zasavju potekale brezplačne prireditve v okviru Tedna vseživljenjskega učenja (TVU 2017). Gre za vseslovenski dogodek, ki poteka že od leta 1996 na pobudo Andragoškega centra Slovenije. Osrednji del festivala bo potekal med 12. in 21. majem, brezplačne prireditve, povezane z učenjem, pa bodo potekale vse do konca junija. Namen dogodka sta promocija in spodbujanje vseh generacij k učenju.

Zasavska ljudska univerza je tudi letos k sodelovanju pritegnila različne ustanove, zavode in društva. Skupaj bomo pripravili veliko zanimivih brezplačnih aktivnosti in tako skupaj promovirali idejo vseživljenjskega učenja. Naj bo mesec maj čas za spremembe, zato storite nekaj zase in obiščite vsaj kakšen dogodek ob Tednu vseživljenjskega učenja 2017.

Vas zanima, kaj vse se bo dogajalo od 12. maja do konca junija v Zasavju? Potekale bodo BREZPLAČNE računalniške in jezikovne delavnice, predavanja na temo zdravega načina življenja, sprostitvene in ustvarjalne delavnice, različna predavanja, dnevi odprtih vrat, koncerti in drugi kulturni dogodki ...

Večina dogodkov je zbranih v posebni zloženki KOLEDARJU PRIREDITEV TVU 2017 , ki ga že skrbno pripravljamo za vas. Vsi dogodki pa bodo podrobneje predstavljeni v SPLETNEM KOLEDARJU, kjer so zbrani vsi dogodki TVU v Zasavju in drugje po Sloveniji. Zloženka in koledar bosta dostopna še pred začetkom TVU, tako da si boste lahko vnaprej rezervirali čas.

Spremljajte nas na www.zlu.si in FB profilu.

Vas zanima, kaj vse se je dogajalo na Tednu vseživljenjskega učenja 2016? Vtisi z dogodkov so zbrani v biltenu, ki ga najdete TUKAJ.

Mateja Pistotnik, mag. posl. ved Informacije: Mateja Pistotnik, mag. posl. ved
Tel.: 03 56 55 123
E-pošta: mateja.pistotnik@zlu.si
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje