ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Napovedujemo
26.02.2017

Nacionalno odprtje TVU-ja 2017 bo 12. maja letos v Trbovljah!

Vtisi in mnenja
24.11.2016

NLP so vsebine, ki zajamejo človeka celostno. Zato se znanja, veščine pridobljene na treningu odražajo tako na osebnem kot profesionalnem nivoju.

Koristne povezave
TVU – Teden vseživljenjskega učenja

KOLEDAR PRIREDITEV najdete tudi TUKAJ!

V maju 2017 bodo v Zasavju potekale brezplačne prireditve v okviru Tedna vseživljenjskega učenja (TVU 2017). Gre za vseslovenski dogodek, ki poteka že od leta 1996 na pobudo Andragoškega centra Slovenije. Osrednji del festivala bo potekal med 12. in 21. majem, brezplačne prireditve, povezane z učenjem, pa bodo potekale vse do konca junija. Namen dogodka sta promocija in spodbujanje vseh generacij k učenju.

Zasavska ljudska univerza je tudi letos k sodelovanju pritegnila različne ustanove, zavode in društva. Skupaj bomo pripravili veliko zanimivih brezplačnih aktivnosti in tako skupaj promovirali idejo vseživljenjskega učenja. Naj bo mesec maj čas za spremembe, zato storite nekaj zase in obiščite vsaj kakšen dogodek ob Tednu vseživljenjskega učenja 2016.

Vas zanima, kaj vse se bo dogajalo od 12. maja do konca junija v Zasavju? Potekale bodo BREZPLAČNE računalniške in jezikovne delavnice, predavanja na temo zdravega načina življenja, sprostitvene in ustvarjalne delavnice, različna predavanja, dnevi odprtih vrat, koncerti in drugi kulturni dogodki ...

Večina dogodkov bo zbranih v posebni zloženki KOLEDARJU PRIREDITEV TVU 2017 , ki ga že skrbno pripravljamo za vas. Vsi dogodki pa bodo podrobneje predstavljeni v SPLETNEM KOLEDARJU, kjer so zbrani vsi dogodki TVU v Zasavju in drugje po Sloveniji. Zloženka in koledar bosta dostopna še pred začetkom TVU, tako da si boste lahko vnaprej rezervirali čas.

Spremljajte nas na www.zlu-trbovlje.si in FB profilu.

Vas zanima, kaj vse se je dogajalo na Tednu vseživljenjskega učenja 2016? Vtisi z dogodkov so zbrani v biltenu, ki ga najdete TUKAJ.

Mateja Pistotnik, mag. posl. ved Informacije: Mateja Pistotnik, mag. posl. ved
Tel.: 03 56 55 123
E-pošta: mateja.pistotnik@guest.arnes.si
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje