ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Naroči se na novice!
Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Napovedujemo
17.02.2019

Informativni dan za višješolska programa ekonomist in poslovni sekretar bo 21. 2. 2019 ob 17.uri v prostorih ZLU v Zagorju.

Vtisi in mnenja
20.12.2018

Spomladi letos sem se vključila v tečaj priprav na ZUP. Zelo sem zadovoljna s predavanji, bila so jasna in razumljiva. Všeč mi je bilo, ker nam gospa predstavila veliko primerov iz prakse. Tudi zaposleni na ZLU so zelo prijazni in sem zadovoljna z njimi.

Koristne povezave
PARADA UČENJA 2018

PARADA UČENJA – DAN UČEČIH SE SKUPNOSTI

Letos bomo ponovno pripravili prireditev, poimenovano Parada učenja – dan učečih se skupnosti. To je vseslovenski festivalski dogodek pod okriljem Andragoškega centra Slovenije. Predstavlja vsebinsko obogatitev Tedna vseživljenjskega učenja (TVU), ki se bo začel 11. maja, trajal pa bo do 31. maja. V tem času se bo pod okriljem Zasavske ljudske univerze odvilo več kot sto brezplačnih dejavnosti.

Parada učenja, katere rdeča nit bosta vseživljenjsko učenje in medgeneracijsko sodelovanje v povezavi z novomedijsko kulturo, bo letos potekala v šestnajstih slovenskih krajih – med njimi so tudi Trbovlje. Prireditev bo v sredo, 16. maja 2018, od 9.00 do 12.00 pred Delavskim domom Trbovlje. Če bo deževalo, bo dogajanje v avli Delavskega doma Trbovlje.

Glavni program se bo odvijal na odru pred DDT; ta bo glasbeno, kulturno in kulinarično obarvan. Nastopale bodo vse generacije, in sicer od najmlajših do najstarejših. Pridružili se nam bodo tudi Zlatan Čordić – raper Zlatko, naš ambasador učenja Denis Šketako, izjemno uspešen triatlonec iz Hrastnika, in letošnja dobitnica priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih Darja Smrkolj iz Zagorja.

K sodelovanju na paradi smo pritegnili več kot 40 različnih zasavskih zavodov, društev in organizacij. Vse dopoldne bodo potekale različne interaktivne oblike dejavnosti na stojnicah.

Oglejte si celoten program Parade učenja .

Seznam sodelujočih na Paradi učenja.

Častna pokroviteljica dogodka in ambasadorka učenja je županja Občine Trbovlje Jasna Gabrič.

S Parado učenja želimo predvsem okrepiti povezave med zasavskimi organizacijami. Več o projektnih dejavnostih in njihovem ozadju ter dozdajšnjih Paradah učenja najdete na spletni strani http://tvu.acs.si/paradaucenja.

Medijski sponzorji: Radio Aktual Kum Trbovlje, Zasavski tednik,ETV televizija, ZON.

Tina Petek, prof. slov. Informacije: Tina Petek, prof. slov.
Tel.: 03 56 55 125
E-pošta: tina.petek@zlu.si
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje