ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Napovedujemo
29.03.2018

Navdušujoči zgodba trboveljčana Bojana Rusa - ogled filma Digitalna pismenost - 15. 5. ob 9.30 na ZLU Zagorje.

Vtisi in mnenja
29.03.2018

Povedali ste: Z vašo ekipo in z vzpodbudnimi besedami, dejanji, sem dosegel visoke »nepričakovane« cilje.

Koristne povezave
Varovanje osebnih podatkov
Za potrebe razvojno-raziskovalne dejavnosti in poročanja Andagoškemu centru Slovenije ter Ministrstvu za šolstvo in šport, ki financira delovanje svetovalnega središča in s tem omogoča brezplačno informiranje in svetovanje, bomo stranke ob obisku svetovalnega središča, telefonskem klicu v središče ali e-pošti prosili tudi za nekatere osebne podatke (ime in priimek, naslov, spol, starost, dokončana in/ali nedokončana izobrazba, delovni status). Osebne podatke bomo za potrebe poročanja posredovali v takšni obliki, da iz njih ne bo razvidna identiteta strank.

Stranke posredujejo osebne podatke prostovoljno. Pri tem jim zagotavljamo, da imajo kadarkoli pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja ali izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje.

Uporabnika osebnih podatkov sta ACS in MŠŠ. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, 2004/86) je za zbirko osebnih podatkov o strankah v Svetovalnem središču Zasavje vzpostavljena Zbirka osebnih podatkov o strankah v Svetovalnem središču Zasavje. Upravljavec zbirke osebnih podatkov je Zasavska ljudska univerza, upravljavec centralne zbirke osebnih podatkov pa je ACS.

ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje