ZLU Trbovlje
Kontakt
Zasavska ljudska univerza

Trg svobode 11a, Trbovlje
03 56 31 190
Grajska 2, Zagorje
03 56 55 120
info@zlu.si

Naroči se na novice!
Strinjam se z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic

Napovedujemo
10.06.2019

Na Zasavski ljudski univerzi Zagorje bo v petek, 5. 7. 2019, tradicionalna svečana podelitev spričeval ob zaključku šolskega leta vsem udeležencem osnovne šole, srednješolskih in poklicnih programov.

Vtisi in mnenja
16.04.2019

Želja vključiti se v program NPK maser je bila na mojem seznamu že nekaj časa. Da je program brezplačen, je dodatna bonus točka, ki pomaga pri uresničevanju mojih želja in ciljev. Pohvalila bi predvsem organizacijo, predavateljico in dobro vzdušje na tečaju.

Koristne povezave
Aktualno

tečaj slovenščine za tujce (ZIP)

Na Zasavski ljudski univerzi bomo predvidoma v februarju začeli izvajati brezplačni tečaj slovenskega jezika za tuje državljane po programu Začetna integracija priseljencev v okviru projekta Center za pridobivanje kompetenc Zasavje 2018-2022.

180-urni tečaj bo potekal v Trbovljah, 2-3-krat tedensko od 16.00 do 19.00 ure. Prijave že sprejemamo.

Pogoj za vključitev: v brezplačne programe se lahko vključijo odrasli (zaposleni in brezposelni), ki so manj usposobljeni, nižje izobraženi (vključno z ISCED 3 - nižje in srednje poklicno izobraževanje), s poudarkom na starejših od 45 let, razen oseb, ki imajo status upokojenca, dijaka ali študenta.Za vključitev NE POTREBUJETE POTRDILA IZ UE.

Pogoj za dokončanje: obvezna 80 % udeležba.
Izdana listina: javno veljavna listina s popisom kompetenc po programu.

Po končanem tečaju slovenščine so kandidati, ki izkažejo 80-odstotno prisotnost, upravičeni tudi do brezplačnega prvega preizkusa znanja slovenskega jezika na osnovni ravni.

Dejavnosti projekta Center za pridobivanje kompetenc Zasavje 2018-2022 sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, zato so programi za udeležence BREZPLAČNI.


ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje
ZLU Trbovlje