• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno

Kdo smo

ZLU - Zvesti ljubiteljem učenja 

Že več kot 60 let s kulturo vseživljenjskega učenja spreminjamo na bolje življenja odraslih v Zasavju. Spodbujamo večgeneracijsko sodelovanje in skrbimo za socialno vključevanje ranljivih skupin.

Osredotočeni smo na ljudi in zagotavljamo svetovalno podporo, prilagojeno vsakemu posamezniku posebej. Biti del uspešnih zgodb naših udeležencev je za nas privilegij. Prepričani smo, da je vedno pravi čas za učenje, kar dokazujemo s številnimi programi za vse generacije.

Odprti smo za novosti in spremembe, imamo strast do učenja in s pomočjo dolgoletnih izkušenj dosegamo visoko kakovost izobraževalnih storitev za odrasle. Smo ponosni nosilec znaka kakovosti POKI. Prebivalcem Zasavja zagotavljamo kakovostne formalne, neformalne in priložnostne programe, nudimo učinkovita usposabljanja in tečaje ter javno veljavna vrednotenja in priznavanja spretnosti in kompetenc za potrebe trga dela. 
 
S krepitvijo znanj pri brezposelnih, starejših, priseljencih in tudi zaposlenih prispevamo k boljši zaposljivosti in zmanjševanju tveganja revščine. Posebno skrb in pozornost namenjamo razvoju in izpeljavi brezplačnih dopolnilnih programov. Med Zasavci in Zasavkami promoviramo dvig temeljnih kompetenc, zlasti digitalne pismenosti, kar jim omogoča boljšo zaposljivost v sodobni družbi. Zagotavljamo vzpodbudno učno okolje in skrbimo za zadovoljstvo naših udeležencev in partnerjev.

***
Zasavska ljudska univerza je vodilna ustanova za izobraževanje odraslih v Zasavju. Deluje kot javni zavod, ko so ga leta 1959 ustanovile zasavske občine Hrastnik, Trbovlje in Zagorje ob Savi. Deluje na dveh lokacijah: sedež zavoda je na naslovu Trg svobode 11 a, Trbovlje, enota zavoda pa Cankarjev trg 4, Zagorje.


Pridruži se nam

12835 IZVEDENIH IZOBRAŽEVALNIH UR
8292 ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV
120 PREDAVATELJEV
* Podatki veljajo za leto 2018
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji