• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno

Kakovost

Kakovost na področju izobraževanja odraslih

Zasavska ljudska univerza je zavezana politiki kakovosti na področju izobraževanja odraslih že vse od leta 2006, ko je pristopila k projektu POKI, Ponudimo odraslim kakovostno izobraževanje.

Zavzemamo se za celovit pristop pri zagotavljanju in presojanju kakovosti naših programov, pri čemer je naše glavno vodilo skrb za kakovost in zadovoljstvo udeležencev.

Tudi naša  listina in izjava o kakovosti nas zavezujejo, da udeležencem, predavateljem in zaposlenim nudimo najboljše pogoje za delo in njihovo strokovno in osebnostno rast.

Že več kot deset let sistematično razvijamo (in presojamo) kakovost tudi v svetovalni dejavnosti, nad doseganjem kakovosti pa bdi usposobljena svetovalka za kakovost izobraževanja odraslih.

Smo nosilci zelenega znaka kakovosti POKI, ki ga podeljuje Andragoški center RS (ACS).

Še posebno smo ponosni na priznanje ACS, ki smo ga prejeli leta 2014 v projektu Zunanja ekspertna evalvacija.
Priznanje oziroma potrdilo o Ekspertni zunanji evalvaciji nam pomeni potrditev, da je naš notranji sistem presojanja in razvijanja kakovosti dobro vzpostavljen ter da zagotavljamo celovito in kakovostno podporo udeležencem pri izobraževanju.

NOVO
Portal Mozaik kakovosti
Priročnik o delu svetovalke za kakovost v izobraževanju odraslih

Video: Kakovost ustvarjamo vsi!


Pridruži se nam

12835 IZVEDENIH IZOBRAŽEVALNIH UR
8292 ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV
120 PREDAVATELJEV
* Podatki veljajo za leto 2018
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji