• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno

Mnenja udeležencev

 
 
***
V Zlu sem obiskovala smer ekonomske tehnice in jo tudi uspešno zaključila. Z izobrazbo sem pridobila na osebni rasti, kar mi daje navdih in hkrati potrditev, da zmorem več. Zahvala gre za izjemno sočutnost, razumevanje in vzpodbudo strokovnim predavateljem, kateri so le še dokaz, da mi je uspelo. Zato pa, dragi sosošolci, sledite svojemu srcu, prelisičite strah, verjemite vase, to je recept za zadovoljstvo in uspešen zaključek šolanja. Odpira se vam novo poglavje v življenju in verjemite, da nikoli ni prepozno. (Mihaela A.)

***
Čestitam kolektivu ZLU in vam na temelju prelepih izkušenj z vami želim: ostanite svetilnik in kažipot vseživljenjskega učenja v regiji, ki to še kako potrebuje. Obenem pa s svojimi partnerji še naprej ustvarjajte odlične zgodbe o osebnih in skupnostnih premikih na bolje. (mag. Zvonka P.)

***
Vsem, ki oklevajo glede šolanja na ZLU ali le dvomijo o udeležbi, v katerem od ponujenih izobraževanj in tečajev bi sporočila, naj le storijo ta korak, saj se zaposleni trudijo, da je program prilagojen posameznikovim obveznostim, hkrati pa zagotavljajo dobre in izkušene predavatelje, ki se trudimo, da se znanje usvojijo na najlažji način. Ob tem bi se rada zahvalila ZLU za možnost, da lahko prispevam svoj kamenček k mozaiku te uspešnosti. (mag. Janja J. Z.)
 
***
Ko gledamo svoj nastop na videoposnetku na Tečaju komunikacije z retoriko in potem poslušamo komentarje drugih udeležencev, smo sicer malo v zadregi, ampak dobimo odgovor na vprašanje, kako vidimo sebe in kako nas vidijo drugi. Tako se mi ne postavlja vprašanje, zakaj sem se udeležila tečaja, ampak kdaj bo nadaljevanje. (Stanka K.)
 
***
Na ZLU sem končala šolanje za medicinsko sestro, kar mi je odprlo vrata za delo v bolnišnici. Uživam v tem poklicu in sem hvaležna, da lahko pomagam ljudem. Zahvaljujem se vsem predavateljem, ki so soustvarjali mojo zgodbo. Gre za izredno strokovno ekipo, vedno pripravljeno prisluhniti udeležencu. Vsem odraslim, ki oklevate, sporočam: bodite odločeni, kaj želite v svojem življenju in vlagajte v znanje, nadgrajujte se. ZLU je pravi naslov za pot do vašega cilja. Meni je uspelo, verjamem, da bo tudi vam. Hvala ZLU! (Jasna D.)

***
Začetek je bil kar precej težak, saj sem v šolske klopi sedel po več kot petindvajsetih letih. Do šolanja me je pripeljala poklicna bolezen. Želel sem se prekvalificirati, zato sem moral še prej dokončati osnovno šolo. Pohvala vsem predavateljem za dobro poučevanje in razlago snovi. Na ZLU sem se počutil zelo dobro, saj se mi je celotno šolanje vtisnilo v spomin kot pomembna prelomnica v mojem življenju. Odprla sem mi je pot do poklicne šole za varnostnika, poleg tega pa sem opravil še izpite za lovca. (Marko O.)

***
Opravljala sem delo prodajalke, potem pa je prišlo do velikih sprememb v prodaji, zato sem je odločila za spremembo. Izkoristila sem možnosti Zavoda za zaposlovanje in se udeležila brezplačnega izobraževanja in preverjanja NPK za poklic socialne oskrbovalke na domu. V času izobraževanja sem na ZLU prišla v stik z delodajalci, ki so me opazili in mi takoj po pridobitvi certifikata NPK že ponudili zaposlitev. Z delom sem več kot zadovoljna, saj končno z veseljem opravljam službo, ki me izpolnjuje. (Mirjana P.)

Pridruži se nam

12835 IZVEDENIH IZOBRAŽEVALNIH UR
8292 ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV
120 PREDAVATELJEV
* Podatki veljajo za leto 2018
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji