• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
23.08.2023

Brezplačna osnovna šola za odrasle | 2023/24

»Če nimate končane osnovne šole, niste še ničesar zamudili.«

Morda so vam življenjske okoliščine preprečile, da bi dokončali osnovno šolo. Še vedno imate priložnost in možnost.

Vpisujemo v 6., 7., 8. in 9. razred. V enem letu lahko končate dva razreda. Metode in oblike dela v osnovni šoli so prilagojene odraslim. Z vsakim udeležencem ob vpisu oblikujemo individualni izobraževalni načrt, v katerem postavimo osebne cilje. Udeležence ves čas do zaključka šolanja spremljamo, vas spodbujamo in podpiramo pri učenju. Vsem je na voljo tudi brezplačna učna pomoč.  

Zaključena osnovna šola v slovenskem in evropskem ogrodju klasifikacij pomeni 2. raven izobrazbe. Po končani osnovni šoli lahko nadaljujete poklicno izobraževanje ali pridobite poklic skozi sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij. Tudi če ne nadaljujete šolanja, vam zaključena osnovna šola izboljša zaposlitvene možnosti na trgu dela.

Program osnovne šole je za udeležence BREZPLAČEN. Pridobitev osnovnošolske izobrazbe za odrasle financira Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje.

Če vas zanima vpis v osnovno šolo, se lahko do 30. 9. 2023 oglasite v naši svetovalni pisarni v Trbovljah ali Zagorju ob Savi, kjer boste dobili vse potrebne informacije in navodila za vpis.
Vabimo vas, da za pogovor s svetovalko pokličete na telefonsko številko 03 56 31 191/030 366 777 ali se naročite prek e-pošte valentina.uran@zlu.si in si rezervirate svoj termin.

Več o programu osnovna šola

Razpis za vpis v program osnovne šole za odrasle v šolskem letu 2023/24

Prijavite se tukaj. 

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Večgeneracijski center Zasavske ljudske univerze Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje Katalog Brezplačni tečaji za brezposelne SVZAP MIZS MDDSZ Evropski socialni sklad ZISS ESS Občina Trbovlje Občina Zagorje Občina Hrastnik Tedni vseživljenskega učenja Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji