• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno

Partnerstvo v Erasmus + akreditaciji

Zasavska ljudska univerza je od leta 2023 partner v konzorciju z Ljudsko univerzo UPI Žalec in Ljudsko univerzo Jesenice, ki je akreditirani koordinator konzorcija za mobilnosti.
 
S partnerstvom v Erasmus+ akreditaciji smo dobili možnosti za učne mobilnosti v okviru programskega ključnega ukrepa 1. Ta nas podpira pri zagotavljanju priložnosti za poklicni in osebni razvoj učečih se, učiteljev, vodij usposabljanja in drugega strokovnega osebja.

V prvem letu akreditacije so načrtovane tri mobilnosti:

1. mobilnost: MALTA, 20.–24. 11. 2023
Obvladovanje stresa: Izboljšanje učinkovitosti in kakovosti dela izobraževalcev odraslih
Na prvi mobilnosti na Malti se je 10 izobraževalcev odraslih iz vseh 3 ljudskih univerz udeležilo tečaja, s katerim smo pridobili nove spretnosti za obvladovanje stresa. Mobilnosti so se udeležile tudi Valentina, Mateja in Nika z ZLU. 

2. mobilnost: TORINO, 11.–15. 3. 2024
Sledenje na delovnem mestu (ang. job shadowing)
Na drugi mobilnosti v Torinu je 9 izobraževalcev odraslih iz vseh 3 ljudskih univerz prek spremljanja na delovnem mestu spoznavalo dobre prakse izobraževanja odraslih in dela z raznolikimi ciljnimi skupinami odraslih. Organizator oz. gostitelj mobilnosti je bila organizacija Didaxe. Z ZLU so se mobilnosti udeležile Valentina, Laura in Saya. 

Več o vsebini mobičnsopti si lahko preberete v spodnjih dnevniških zapisih.


Pridruži se nam

12835 IZVEDENIH IZOBRAŽEVALNIH UR
8292 ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV
120 PREDAVATELJEV
* Podatki veljajo za leto 2018
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji