• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno

Promocijske akcije 2019

Na Zasavski ljudski univerzi si prizadevamo, da bi zainteresirano javnost kar najbolje obveščali o našem delu. Uspešna in učinkovita promocija je pomemben pokazatelj kakovosti ZLU. V okviru podpornih dejavnosti v izobraževanju odraslih smo uspešno pridobili več projektov, ki bodo izvedeni do konca oktobra 2019.

Celovita kampanja

S celovito promocijsko kampanjo Moč in radost učenja ozaveščamo vse generacije o pomenu učenja za boljše življenje in spodbujamo socialno vključevanje zlasti brezposelnih, zaposlenih, starejših odraslih, upokojencev ter priseljencev.

Časopis
S časopisom Moč in radost učenja se želimo približati čim širši javnosti in doseči, da morebitni uporabniki prelistajo časopis, opazijo naš 60-letni jubilej in dobijo informacijo o tem, kakšne aktivnosti so jim na voljo v ZLU. Kliknite in prelistajte ga tudi vi

ČASOPIS MOČ IN RADOST UČENJA
Pravila nagradne igre v časopisu Moč in radost učenja


Prireditev in gledališka predstava
Pisano paleto različnih jesenskih promocijskih dogodkov za vključevanje odraslih bomo zaokrožili s praznovanjem 60-letnice ZLU.

Učenje je potovanje – 
tako smo naslovili prireditev, ki jo v sodelovanju z Mladinskim gledališčem Svoboda Trbovlje pripravljamo ob našem 60. jubileju. Vabljeni 21. 11. ob 19. uri v gledališko dvorano Delavskega doma Trbovlje, da skupaj pripravimo kovčke.

Zvesti Ljubiteljem Učenja že 60 let


Promocijske aktivnosti za vključevanje odraslih v vseživljenjsko učenje s poudarkom na starejših odraslih sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, v sklopu promocijskih aktivnosti – podporne dejavnosti v izobraževanju odraslih 2019.


Polona Trebušak, univ. dipl. inž., mag. posl. ved
03 56 55 122, 031 617 391
polona.trebusak@zlu.si
Polona Trebušak, univ. dipl. inž., mag. posl. ved


Pridruži se nam

12835 IZVEDENIH IZOBRAŽEVALNIH UR
8292 ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV
120 PREDAVATELJEV
* Podatki veljajo za leto 2018
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji