• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Brezplačno

Promocijske akcije 2019

Na Zasavski ljudski univerzi si prizadevamo, da bi zainteresirano javnost kar najbolje obveščali o našem delu. Uspešna in učinkovita promocija je pomemben pokazatelj kakovosti ZLU. V okviru podpornih dejavnosti v izobraževanju odraslih smo uspešno pridobili več projektov, ki bodo izvedeni do konca oktobra 2019.

Celovita kampanja

S celovito promocijsko kampanjo Moč in radost učenja ozaveščamo vse generacije o pomenu učenja za boljše življenje in spodbujamo socialno vključevanje zlasti brezposelnih, zaposlenih, starejših odraslih, upokojencev ter priseljencev.

Časopis
S časopisom Moč in radost učenja se želimo približati čim širši javnosti in doseči, da morebitni uporabniki prelistajo časopis, opazijo naš 60-letni jubilej in dobijo informacijo o tem, kakšne aktivnosti so jim na voljo v ZLU. Kliknite in prelistajte ga tudi vi

ČASOPIS MOČ IN RADOST UČENJA
Pravila nagradne igre v časopisu Moč in radost učenja


Prireditev in gledališka predstava
Pisano paleto različnih jesenskih promocijskih dogodkov za vključevanje odraslih bomo zaokrožili s praznovanjem 60-letnice ZLU.

Učenje je potovanje – 
tako smo naslovili prireditev, ki jo v sodelovanju z Mladinskim gledališčem Svoboda Trbovlje pripravljamo ob našem 60. jubileju. Vabljeni 21. 11. ob 19. uri v gledališko dvorano Delavskega doma Trbovlje, da skupaj pripravimo kovčke.

Zvesti Ljubiteljem Učenja že 60 let


Promocijske aktivnosti za vključevanje odraslih v vseživljenjsko učenje s poudarkom na starejših odraslih sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, v sklopu promocijskih aktivnosti – podporne dejavnosti v izobraževanju odraslih 2019.


Polona Trebušak, univ. dipl. inž., mag. posl. ved
03 56 55 122
polona.trebusak@zlu.si
Polona Trebušak, univ. dipl. inž., mag. posl. ved


Pridruži se nam

12835 IZVEDENIH IZOBRAŽEVALNIH UR
8292 ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV
120 PREDAVATELJEV
* Podatki veljajo za leto 2018
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Avtorji