• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno

Šola računalništva za začetnike (RPO)

60-urna šola računalništva za začetnike (RPO)

Računalništvo ni noben bav-bav. To je šola, ki vas bo na prijazen način popeljala v svet računalništva. Predavanja so posebej prilagojena za vse, ki imate do računalnikov odpor ali jih redko uporabljate. Pridite in se prepričajte!

Prijavite se še danes: PRIJAVA 

S to šolo poleg temeljnih računalniških znanj pridobite tudi javno veljavno listino (spričevalo/diplomo), s katero lahko dokazujete svoje računalniške kompetence. Šola je primerna zlasti za ljudi, ki doslej niso imeli stika z računalnikom ali pa računalnik uporabljajo zelo redko.

Spričevalo o znanju računalništva vam lahko pomaga pri vašem delu, napredovanju v službi ali pri iskanju nove zaposlitve. 

Za pridobitev spričevala je potrebno uspešno opraviti preverjanje znanja, ki udeležence čaka po končanem izobraževanju. Udeleženci, ki izpita ne želijo opravljati, lahko dobijo potrdilo o udeležbi na izobraževanju.

V šolo računalništva se lahko vpišejo vsi zaposleni in brezposelni z največ srednjo poklicno izobrazbo, pri čemer imajo prednost starejši od 45 let. Za uspešno dokončanje izobraževanja je poleg opravljenega izpita potrebna tudi 80-odstotna prisotnost. 

Vsebina TUKAJ.

Temeljna informacijska znanja Poznavanje računalnika, delo z računalnikom, prilagoditev in uporaba namizja, delo s podatki.
Izdelava in oblikovanje besedil Osnove urejevalnika besedil, urejanje dokumentov, oblikovanje dokumenta, vstavljanje tabel, tiskanje datotek.
Uporaba interneta Osnove interneta, uporaba spletnih brskalnikov, iskanje po svetovnem spletu.
Elektronska pošta Osnovni pojmi, osnova uporabe elektronske pošte, urejanje elektronske pošte.


Šola računalništva je del projekta Center za pridobivanje kompetenc Zasavje 2018-2022, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada

Povezava EU skladi: http://www.eu-skladi.si

Tina Polajnar, prof. slov.
03 56 55 125, 030 366 778
tina.polajnar@zlu.si
Tina Polajnar, prof. slov.


Pridruži se nam

12835 IZVEDENIH IZOBRAŽEVALNIH UR
8292 ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV
120 PREDAVATELJEV
* Podatki veljajo za leto 2018
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Večgeneracijski center Zasavske ljudske univerze Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje Katalog Brezplačni tečaji za brezposelne SVZAP MIZS MDDSZ Evropski socialni sklad ZISS ESS Občina Trbovlje Občina Zagorje Občina Hrastnik Tedni vseživljenskega učenja Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji