• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
13.09.2023

[digi.komp] Delavnice za učitelje in mentorje                                                                                                                                          
 

Na Zasavski ljudski univerzi poteka projekt digi.komp, kjer si prizadevamo razvijati nove prakse poučevanja in učenja za delo in življenje na področju digitalnih kompetenc ter izmenjati znanja in dobre prakse med slovenskimi in norveškim partnerjem.
 
V sodelovanju z našim norveškim partnerjem Piksel smo pripravili delavnice na temo Oblikovanje virtualnih svetov in Električno prevodni tekstil. Delavnice so brezplačne in bodo potekale pod vodstvom izkušenih strokovnjakov na tem področju. Delavnice so prilagojene začetnikom.

 
Delavnice bodo potekale v prostorih Zavoda za kulturo Delavski dom Trbovlje.
 
URNIK DELAVNIC (vsak termin predstavlja zaključeno celoto): Prosimo, da se na delavnice prijavite do 18. septembra. Prijavnico najdete tukaj.
 
 
Za vse dodatne informacije smo vam na voljo, tako da nam lahko pišete na matej.uduc@zlu.si ali nas pokličete na 031 617 478.


 
 
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji