• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
03.07.2024

Brezplačna osnovna šola za odrasle | 2024/25

»Če nimate končane osnovne šole, niste še ničesar zamudili.«

Morda so vam življenjske okoliščine preprečile, da bi dokončali osnovno šolo. Še vedno imate priložnost in možnost.

Vpisujemo v 6., 7., 8. in 9. razred. V enem letu lahko končate dva razreda. Metode in oblike dela v osnovni šoli so prilagojene odraslim. Z vsakim udeležencem ob vpisu oblikujemo individualni izobraževalni načrt, v katerem postavimo osebne cilje. Udeležence ves čas do zaključka šolanja spremljamo, vas spodbujamo in podpiramo pri učenju. Vsem je na voljo tudi brezplačna učna pomoč.  

Zaključena osnovna šola v slovenskem in evropskem ogrodju klasifikacij pomeni 2. raven izobrazbe. Po končani osnovni šoli lahko nadaljujete poklicno izobraževanje ali pridobite poklic skozi sistem nacionalnih poklicnih kvalifikacij. Tudi če ne nadaljujete šolanja, vam zaključena osnovna šola izboljša zaposlitvene možnosti na trgu dela.

Program osnovne šole je za udeležence BREZPLAČEN. Pridobitev osnovnošolske izobrazbe za odrasle financira Ministrstvo za vzgojo in izobraževanje.

Če vas zanima vpis v osnovno šolo, se lahko oglasite v naši svetovalni pisarni v Trbovljah ali Zagorju ob Savi, kjer boste dobili vse potrebne informacije in navodila za vpis.

Vabimo vas, da se obrnete na svetovalki:

Več o programu osnovna šola

Prijavite se tukaj. 

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji