• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Brezplačno
27.05.2021

Brezplačne aktivnosti v VGC ZasavjeV okviru programa Ure slovenske kulture se priseljenci iz Hrvaške, Bosne i Srbije naučijo osnov slovenskega jezika. Poudarek je na rabi slovenščine v vsakdanjem življenju, poznavanju slovenske kulture in lokalnega okolja.

KDAJ: vsak ponedeljek ob 9.00
KJE: na lokaciji ZLU v Trbovljah

OBVEZNE PRIJAVE
Prijavite se lahko prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ. Prijave sprejemamo tudi prek telefonske številke 030 366 779 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si.

Večgeneracijski center Zasavje in Knjižnica Mileta Klopčiča Zagorje ob Savi vas vabita na predstavitev knjige Gretin greh. Zgodovinski roman je izjemna pripoved slovenske avtorice in sodnice Urške Klakočar Zupančič, ki odseva duh časa in prikaže položaj žensk v 17. stoletju.
 
KDAJ: torek, 1. 6. 2021, ob 19.00
KJE: Knjižnica Zagorje

Poletje, najtoplejši letni čas. Čas počitnic, oddiha in druženja, zato vas vabimo v VGC kavarno na "čvek" in druženje. Za dobro kavico in slaščico bo poskrbljeno.
 
KDAJ: ponedeljek, 21. 6. 2021, ob 10.00
KJE: v parku pred Graščino (ZLU)
 
OBVEZNE PRIJAVE
Število ležalnikov je omejeno, zato so obvezne prijave. Prijavite se lahko prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ. Prijave sprejemamo tudi prek telefonske številke 030 366 779 ali nam pišite na info@vgc-zasavje.si

Z nekaj znanja in malo sreče si priborite praktično nagrado

Imate radi kvize, izzive? Če želite preveriti svoje znanje iz različnih področji, se nam pridružite na spletnem dogodku Kvizomanija: Kako dobro poznaš ...

KDAJ: torek, 29. 6. 2021, ob 8.30
KJE: na daljavo prek spleta (Microsoft Teams)
 
POMEMBNO OBVESTILO
Obveščamo vas, da delavnica Kvizomanija: Kako dobro poznaš ..., odpade. Zagorje ob Savi, 28. 6. 2021, 15.41


 
Več o drugih brezplačnih aktivnosti, ki jih organizira Večgeneracijski center Zasavje, najdete na spletni strani www.vgc-zasavje.si

Večgeneracijski center Zasavje je eden izmed 15 slovenskih večgeneracijskih centrov, ki jih za obdobje petih let sofinancirata Republika Slovenija ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Nosilka in prijaviteljica projekta je Zasavska ljudska univerza skupaj s partnerjema Mladinskim centrom Zagorje ob Savi in Mladinskim centrom Hrastnik.

Vse aktivnosti so za udeležence brezplačne.
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Avtorji