• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
22.08.2016

Brezplačno za zaposlene 45+

IZJEMNA PRILOŽNOST - BREZPLAČNO ZA ZAPOSLENE 45+, do 5. ravni izobrazbe

V septembru 2016 je začel z delom Center za pridobivanje kompetenc (CPK) Zasavje 20162019, znotraj centra bomo organizirali različna brezplačna usposabljanja.

Ciljna skupina so vsi zaposleni v regiji, ki so nižje izobraženi (manj kot štiriletna srednja šola oziroma ISCED 1-2) in manj usposobljeni, s poudarkom na starejših od 45 let. Konzorcijski partnerji smo skupaj pripravili in bomo izpeljali programe za odrasle za pridobitev temeljnih in poklicnih kompetenc. Pretežni del bo namenjen razvoju kompetenc s področja informacijsko-komunikacijskih tehnologij.

ŽE V SEPTEMBRU 2016

  1. Brezplačen program RDO – Računalniško digitalno opismenjevanje v obsegu 50 ur, za zaposlene, starejše od 45 let, s končano največ srednjo šolo, se bo začel predvidoma v septembru 2016 oz. takoj po zapolnitvi skupine.
  2. Brezplačen program SNIO – Prvi koraki v svet tujih jezikov (začetna nemščina) v obsegu 50 ur, za zaposlene, starejše od 45 let, s končano največ srednjo šolo, se bo začel predvidoma v septembru 2016 oz. takoj po zapolnitvi skupine.

V skupinah je 13 prostih mest. Obvezna je 80 % udeležba.

Tečaj bo potekal dvakrat tedensko od 17. do 20. ure v prostorih ZLU Zagorju.

Informacije in prijave: tel. 03 56 55 123 oz. mateja.pistotnik@guest.arnes.si.

Dejavnosti projekta sofinancira Evropski socialni sklad ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.


PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Večgeneracijski center Zasavske ljudske univerze Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje Katalog Brezplačni tečaji za brezposelne SVZAP MIZS MDDSZ Evropski socialni sklad ZISS ESS Občina Trbovlje Občina Zagorje Občina Hrastnik Tedni vseživljenskega učenja Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji