• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
07.12.2022

E-novičnik ZLU | številka 1 | december 2022

Dragi bralci in bralke, z veseljem vam predstavljamo prvo številko našega E-novičnika, ki ga lahko najdete TUKAJ

Za nami je še eno zelo posebno in uspešno leto. Bilo je v znamenju selitve enote zavoda ZLU na Cankarjev trg v Zagorju ob Savi, zaključevanja večine evropskih projektov, pridobitvi norveškega projekta in seveda v znamenju praznovanja 20-letnice svetovalne dejavnosti. Vmes pa nismo pozabili nase: bilo je veliko veselja, lepih doživetij, smeha in zadovoljstva ob uspešno opravljenih nalogah in uspešnih zgodbah naših udeležencev.

Pred vami pa je tudi prvi, praznični E-novičnik, s katerim želimo občane vseh treh zasavskih občin seznanjati z našim delom in aktivnostmi, ki jih pripravljamo. Naše poslanstvo je, da širimo pozitivno energijo, moč in radost, ki jo prinaša vseživljenjsko učenje ter zato znova in znova na različne načine spodbujamo vse generacije k vključevanju v izobraževanje. Z vsem, kar počnemo, krepimo zavest, da s tem, ko se vsak dan učimo in spoznavamo nekaj novega o sebi in drugih, ustvarjamo boljše življenje.

Le tako bomo kos novi realnosti, ki je pred vrati in jo zaznamujejo izzivi trajnosti in podnebnih sprememb, čas po pandemiji, energetska, finančna, prehranska kriza, ranljivost ljudi in odnosov ter na drugi strani pospešena digitalizacija. Naš odgovor bodo novi programi in projekti za odrasle. ki bodo naravnani celostno.
Poskrbeti za dobro počutje vseh, ki vstopate skozi naša vrata, je naša prioriteta in zaveza tudi v letu 2023. Verjamem, da bomo z vztrajnostjo, s sočutjem, povezovanjem in sodelovanjem zmogli, kar nam namenja prihodnost.

Želim vam čudovite prihajajoče decembrske praznike in vse dobro v novem letu.

Polona Trebušak, 
direktorica Zasavske ljudske univerze


PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji