• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
31.03.2024

Igrajmo in (se) povežimo: Dan za spremembe 2024

6. aprila 2024 bo znova potekala vseslovenska prostovoljska akcija Dan za spremembe, ki je nastala z namenom spodbujanja državljanov in državljank k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti. V organizaciji Slovenske filantropije bo akcija že petnajsto leto zapored povezala številne akterje po celi Sloveniji. Zasavska ljudska univerza se tudi letos pridružuje tej pomembni akciji.

Letošnje geslo je Najbolj zlata je prostovoljska lopata. S sloganom želijo poudariti moč solidarnosti in pomen prostovoljstva pri grajenju bolj odpornih skupnosti. 

V okviru akcije se bomo na Zasavski ljudski univerzi posvetili medgeneracijskem, medkulturnem in medosebnem povezovanju na sploh. Kaj vse pripravljamo, pa si lahko ogledate v nadaljevanu (in seveda - se nam tudi pridružite).  


KAJ? Zbiramo kakršnekoli družabne igre. Lahko so nove, lahko so malce rabljene – morajo pa biti takšne, da so vsi sestavni deli in nič ne manjka.

KJE? Zasavska ljudska univerza – obe lokaciji: Cankarjev trg 4, Zagorje ob Savi in Trg svobode 11a, Trbovlje.

ZA KOGA? Družabne igre bomo podarili lokalnim organizacijam, ki delajo z otroki in mladimi (ter ostalimi zainteresiranimi skupinami) oz. neposredno posameznikom, ki si jih ne morejo privoščiti.

DAN DRUŽABNIH IGER: IGRE ZA VSE GENERACIJE
KDAJ: torek, 9. 4. 2024, ob 17.00
KJE: ZLU, Cankarjev trg 4, Zagorje ob Savi
IZVAJALCA: Matej Uduč in Nika Bukovšek

Pridružite se nam na zabavni in interaktivni delavnici, ki je namenjena vsem generacijam - otrokom, mladim in starejšim! Na delavnici bomo imeli na voljo široko paleto družabnih iger, ki so primerne za vse starosti in okuse. 

Delavnica je za udeležence brezplačna, obvezne so predhodne prijave.

PREDAVANJE ANDREJA PEŠČA: IMEJ SE RAD(A) IN SE REŠI VSEH TOKSIČNIH ODNOSOV DO DRUGIH IN - SEBE 
KDAJ: torek, 9. 4. 2024, ob 17.00
KJE: ZLU, Cankarjev trg 4, Zagorje ob Savi
IZVAJALEC: Andrej Pešec

Zakaj se nimaš rad(a) in se po nepotrebnem dajaš izkoriščati ter čustveno vpletati tam, kjer ni potrebe po tem? Se spuščaš v nezdrave odnose? Se ne znaš postaviti zase? Ne znaš reči ne? Se ti v raznih vrstah odnosov ponavljajo ene in iste situacije? Vedno znova nasedaš na enake trike in privlačiš specifično vrsto ljudi? Transformacija odnosov s sodelavci, družino, sorodniki, otroki in starši. Trije nivoji odnosov in trije tipi zavesti ljudi. Zdrav odnos do sebe, do drugih in do življenja. Zaščiti se pred čustveno odvisnostjo in energetskimi vampirji. Kako vedeti, komu zaupati in kje je meja med naivnostjo in dobroto? Nauči se na daleč zaščititi pred prevaranti. Kako povrniti izgubljeno zaupanje v druge in vase?

P.S.: Tudi za varstvo otrok bo poskrbljeno, saj bo istočasno potekala zanimiva delavnica za vse generacije: Dan družabnih iger na ZLU: Igre za vse generacije. 

Predavanje je za udeležence brezplačno, obvezne so predhodne prijave.
 

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji