• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Brezplačno
14.11.2021

JAVNI POGOVOR: TRBOVLJE V EVROPI

JAVNI POGOVOR: TRBOVLJE V EVROPI – prihodnost izobraževanja in kulture

Javni pogovor je namenjen razpravi o kulturi in izobraževanju in njunem stanju v občini Trbovlje. Dogodek organizirajo Občina Trbovlje, Knjižnica Toneta Seliškarja Trbovlje, Zavod za kulturo Delavski dom Trbovlje, Zasavska ljudska univerza ter Zavod za mladino in šport Trbovlje.

Predstavniki lokalnih institucij z omenjenih področij (izobraževanje in kultura) bodo v dialogu s članico Evropskega parlamenta Tanjo Fajon in članico Evropskega odbora regij Jasno Gabrič ter lokalno skupnostjo spregovorili o trenutnem stanju na izpostavljenih področjih, priložnostih, ki jih zaznajo ter pomoči, ki jo potrebujejo ali pogrešajo - oboje s strani Evropske unije.

Zainteresirana javnost bo lahko pogovoru prisostvovala "v živo" ali z vključitvijo "na daljavo", preko Zoom-a ter se v pogovor vključila z lastnimi mnenji in predlogi. Pogovor se bo v celoti "v živo" prenašal preko spletnih strani organizatorjev. Vse predstavitve, ideje in predlogi bodo posredovani Evropskemu komiteju regij in uporabljeni pri nadaljnjem načrtovanju razvoja področij kulture in izobraževanja v občini Trbovlje.

KDAJ:sreda, 24. 11. 2021, ob 18.00
KJE:v Delavskem domu Trbovlje


Na dogodk se lahko prijavite prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Prijavite se lahko tudi s klicem na telefonski številki 03 56 55 131 ali 068 613 954 ali pišete na info@vgc-zasavje.si (Mojca Kropivc).

Dogodek bo potekal v skladu z veljavnimi odloki,  priporočili NIJZ, udeleženci morajo izpolnjevati pogoj PCT.
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Avtorji