• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
26.11.2020

Kaj nam prinaša leto 2021?

Vabljeni na predvanje Dubravke Oberžan, ISAR CAP diplomirane astrologinje in AstroHealing terapevtke.

Vsebina predavanja:

Prelomno leto 2020 so oz. bodo v astrološkem smislu zaznamovale tri pomembne planetarne združitve. Začenjajo se trije pomembni planetarni ciklusi, ki pomembno in prelomno zaznamujejo družbena dogajanja in tudi življenje vsakega posameznika.
Po Plutonu in Saturnu v januarju 2020, Plutonu in Jupitru v aprilu, juniju in novembru 2020, se bosta na dan zimskega solsticija združila še Jupiter in Saturn.


To predstavlja izhodišče in okvir za dogajanje v prihodnjih letih, na predavanju pa se bomo seznanili z:
- združitvijo Jupitra in Saturna, ki se dogaja vsakih 20 let, in se po 200 letih seli iz zemeljskega elementa (materializem) v zračni element (mentalno, ideje).
- najpomembnejšim astrološkim dogajanjem leta 2021.

KDAJ: četrtek, 10. 12. 2020, ob 19.00
KJE: na daljavo prek Teamsov
Dan pred predavanjem vam pošljemo povezavo na vaš elektronski naslov.
Za prijavo na brezplačno aktivnost klikni https://forms.gle/uF4bMCwMTupjvMpw5.Če želite spremljati položaj tranzitnih planetov in mrkov v svojem osebnem horoskopu, si lahko vnaprej pripravite svojo astrološko karto. Lahko si jo natisnete z ene od spletnih strani ali pišete predavateljici na dubravka@astrohealing.si.
Izris vašega osebnega horoskopa vam bo poslala na vaš email.


Predavanje poteka v sodelovanju s knjižnico Mileta Klopčiča Zagorje.Za prijavo na brezplačno aktivnost klikni https://forms.gle/uF4bMCwMTupjvMpw5.
Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.


 
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji