• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
16.10.2023

Kandidiranje na javnem razpisu Temeljne kompetence 2023-2029

Zasavska ljudska univerza bo kot prijavitelj kandidirala na javnem razpisu Ministrstva za vzgojo in izobraževanje – “Temeljne kompetence 2023-2029”. Predmet javnega razpisa je sofinanciranje izvajanja izobraževalnih programov za odrasle za pridobitev temeljnih kompetenc.

Operacija se bo izvajala v obliki konzorcija. Konzorcijski partnerji bodo organizacije iz iste statistične regije.

Namen javnega razpisa Kompetence 2023-2029 je povečati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje (VŽU) ter izboljšati kompetence, ki jih odrasli potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja za delovanje in odzivanje na tehnološke, demografske in podnebne spremembe v sodobni družbi.

Cilj javnega razpisa Kompetence 2023-2029 je pridobitev in izboljšanje temeljnih kompetenc ter splošne izobraženosti odraslih.

Predmet javnega razpisa Kompetence 2023-2029 je sofinanciranje izvajanja izobraževalnih programov za odrasleza pridobitev temeljnih kompetenc. V programe se udeleženci vključujejo na podlagi njihovih potreb in njihove trenutne življenjske situacije.

Splošni pogoji za konzorcijskega partnerja so določeni na strani 8 besedila javnega razpisa.

Zainteresirane organizacije, ki izpolnjujejo predpisane pogoje, vabimo, da zaradi pravočasne priprave prijave, interes za sodelovanje izrazijo do srede, 18. 10. 2023, na elektronski naslov polona.trebusak@zlu.si.
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Večgeneracijski center Zasavske ljudske univerze Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje Katalog Brezplačni tečaji za brezposelne SVZAP MIZS MDDSZ Evropski socialni sklad ZISS ESS Občina Trbovlje Občina Zagorje Občina Hrastnik Tedni vseživljenskega učenja Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji