• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
14.09.2023

NOVO | Bralni klub - brezplačno

Dragi ljubitelji branja,

najavljamo začetek novih bralnih klubov na Zasavski ljudski univerzi! Ste pripravljeni na literarno potovanje, polno navdihujočih knjig, poglobljenih pogovorov in druženja s somišljeniki?

1) Bralni klub za priseljence »SVET BESED«
Če ste priseljenec in želite izboljšati svoje bralne in jezikovne spretnosti v slovenskem jeziku, je naš bralni klub prava izbira za vas. Skupaj bomo raziskovali knjižni svet in se učili novih besed, obenem pa širili obzorja ter spoznavali slovensko literaturo.

2) Bralni klub za ljubitelje branja
Za tiste, ki vas navdušuje branje in bi radi delili svoje bralne izkušnje, smo pripravili bralni klub za ljubitelje literature. Tukaj bomo razpravljali o knjigah, se poglobili v njihove zgodbe ter razširjali svoje razumevanje besedila.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj literature ali želite izboljšati svoje jezikovne veščine, vas vabimo, da se nam pridružite. Bralni klub je prostor, kjer se svobodno izmenjujejo mnenja, kjer ni napačnih odgovorov in kjer se bralci spoštujejo.

Prijave zbiramo do 30. septembra. Ne zamudite priložnosti za literarno raziskovanje in druženje!

Pohitite s prijavo tukaj. saj so skupine omejene glede na razpoložljiva mesta. Za več informacij in prijavo nas kontaktirajte.
 
Veselimo se vaše udeležbe!

Informacije in prijave: 03 56 55 125, 030 366 778 oz. tina.polajnar@zlu.si

    

    
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji