• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
23.11.2023

Obvladovanje stresa: Izboljšanje učinkovitosti in kakovosti dela izobraževalcev odraslih

Zasavska ljudska univerza je od leta 2023 partner v konzorciju z Ljudsko unvierzo UPI Žalec in Ljudsko univerzo Jesenice, ki je akreditirani koordinator konzorcija za mobilnosti.
 
S partnerstvom v Erasmus+ akreditaciji smo dobili možnosti za učne mobilnosti v okviru programskega ključnega ukrepa 1. Ključni ukrep 1  nas podpira pri zagotavljanju priložnosti za poklicni in osebni razvoj učečih se, učiteljev, vodij usposabljanja in drugega strokovnega osebja.

V prvem letu akreditacije so načrtovane tri mobilnosti - prva se med 20. in 24. 11. 2023 že odvija na Malti. Tema usposabljanja, ki se ga 10 izobraževalk odraslih, med njimi tudi naše sodelavke Mateja Pistotnik, Valentina Uran in Nikolaja Bukovšek, je Obvladovanje stresa: Izboljšanje učinkovitosti in kakovosti dela izobraževalcev odraslih.
 
V okviru učne mobilnosti nastaja tudi zanimiv spletni dnevnik, kjer udeleženke delijo svoja doživetja. Vabljeni k spremljanju. 

DNEVNIK JE DOSTOPEN TUKAJ.

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji