• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
25.05.2015

PARADA UČENJA 2015 USPELA!

V soboto, 23. 5. 2015, je v Trbovljah dišalo po beli kavi in funštercu, kajti v avli Delavskega doma Trbovlje je potekala prireditev z naslovom Parada učenja – dnevi učečih se skupnosti.

Parada učenja je bil izobraževalni, kulturni in kulinarični dogodek pod okriljem Andragoškega centra Slovenije in je doživela lep uspeh ter privabila precejšnje število obiskovalcev. S prireditvijo smo uspeli idejo vseživljenjskega učenja na najbolj neposreden in zanimiv način še dodatno razširiti v našem okolju in jo približati prebivalcem. Zasavska ljudska univerza v vlogi organizatorja, je povezala triintrideset organizacij, ki so javnosti lahko predstavile svoje programe in dejavnosti.

Obiskovalci so imeli priložnost uživati v glasbeno, plesnem in kulturnem programu nastopajočih. Dvaindvajset zavodov oz. društev se je predstavilo na stojnicah, ob stojnicah pa so potekale spremljevalne dejavnosti.

Kako smo se imeli na Paradi učenja, si lahko pogledate v naši fotogaleriji.

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji