• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
12.12.2019

Praznovali smo 60 let ZLU


Prireditev Učenje je potovanje ob 60-letnici je bila sanjska. Inovativna, drugačna, čustvena. Sodelovalna, povezovalna. Učeča se.

Program smo pripravili v sodelovanju z Mladinskim gledališčem Svoboda Trbovlje in skupja Zasavski ljudski univerzi zaželeli vse najboljše za 60. rojstni dan, prehodili njeno zgodbo od leta 1959 do danes ter praznovali moč in radost učenja. Oglejte si GLEDALIŠKI LIST.

Polna gledališka dvorana Delavskega doma Trbovlje ljubiteljev učenja je najlepše darilo za rojstni dan. Zbrane so nagovorili direktorica ZLU Polona Trebušak, podžupanja Občine Trbovlje Maja Krajnik in Teja Dolgan iz ministrstva za šolstvo.

Našo zgodbo sta risali umetnici Nastja Abdič, in Irena Krošel. Učenci Glasbene šole Zagorje so nas z glasbo peljali v pravljico, Branko Potočan in Jana Menger sta s svojo z akrobacijo na vrvi jemal dih. Skupina Perkakšns je ustvarila noro energijo in navdušila z afriškimi bobni. Za zaključek sta naša srca pobožala Maruša Zmrzlak in Emir Ibrakić s pesmijo. Ja, za prijatelje si je treba čas "uzet". Mi smo si ga.

Postavili smo visok standard prireditve, ki ga bo težko preseči, so povedali gostje. V avli je bila odlična slikarska razstava udeleženk tečaja Slikanje za dušo, našega VGC-ja. Za piko na i sta poskrbela Hiša domačih okusov Pr Čop in ambasador vseživljenjskega uČenja Lojze Čop.

Tako kot smo obljubili: poskrbeli smo za vrhunsko kulturno in kulinarično razvajanje. Za prijatelje je dobro le najboljše.


Utrinke in praznovanja si lahko ogledate v GALERIJI.

Mediji o nas:
https://www.facebook.com/ZasavskaLjudskaUniverza/
https://savus.si/60-let-zvesti-ljubiteljem-ucenja/
https://reporter.si/clanek/magazin/zasavska-ljudska-univerza-je-praznovala-60-rojstni-dan-742694?fbclid=IwAR0GqJbcTf4nqGOMi60fgmnbmRM2W1LMr9v5Ub7Tta8Sa5dQTSK1Z3GMyT8
https://www.zon.si/to-kar-pocnejo-v-praksi-so-tokrat-zdruzili-na-odru/

https://enovicke.acs.si/ucenje-je-potovanje-lahko-pa-tudi-kulturno-in-kulinaricno-razvajanje/

 

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji