• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
24.08.2022

Predšolska vzgoja - PT

Skrb za malčke in njihov razvoj je zahteven poklic, vendar pa so nagrade ob njihovem napredku toliko lepše. Vzgojitelji in vzgojiteljice vedo, da so najbolj dragoceni tisti trenutki, ko po dolgih letih srečajo "svoje" otroke in vidijo, v kako čudovite osebnosti so odrasli.

Marsikdo pravi, da je biti vzgojiteljica/vzgojitelj najlepši poklic, ki pa zahteva veliko odgovornosti, zrelosti in znanja.
Toda vse to ni dovolj, če otrok ob tem nimamo tudi radi. Odprto srce in ljubezen do otrok sta tisto, kar odlikuje odlične vzgojitelje in vzgojiteljice. Skrb za malčke in njihov razvoj je zahteven poklic, vendar pa so nagrade ob njihovem napredku toliko lepše. Vzgojitelji in vzgojiteljice vedo, da so najbolj dragoceni tisti trenutki, ko po dolgih letih srečajo "svoje" otroke in vidijo, v kako čudovite osebnosti so odrasli.
  
Po končanem programu se lahko zaposlite v oddelkih I. in II. starostnega obdobja v vrtcu, kulturnih in športnih ustanovah ter v drugih podjetjih, ki vključujejo delovna mesta za delo s predšolskimi otroki.

Po zaključenem izobraževanju se vam odpirajo tudi možnosti za nadaljevanje šolanja v višjih in visokih strokovnih programih.

KAJ PRIDOBITE
Preverite, kakšne plačilne ugodnosti vas čakajo pri vpisu. 
Prijavite se tukaj. 

Zagotovite si prosto mesto in oddajte informativno prijavo, mi pa vas bomo obvestili o začetku programa. Informativno prijavnico lahko izpolnite
VPIS
Vpis poteka od 1. do 30. septembra za tekoče šolsko leto. 

PLAČILO
Plačilo šolnine je mogoče na do 11 obrokov. Ob vpisu se plača vpisnina, ki velja kot prvi obrok. Preostalih deset obrokov se plačuje mesečno po položnici.  
V ceno šolnine so vključena predavanja, prvi redni izpitni roki, priprave na poklicno maturo oz. zaključni izpit ter svetovanje pred, med in po izobraževanju. 

Za dodatne informacije pokličite: Matejo Pistotnik, tel.: 03 56 55 123, mateja.pistotnik@zlu.si

Preberite tudi Splošne pogoje izobraževanja.
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji