• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
07.03.2022

Priprave na izpit iz slovenščine




V okviru projekta Center za pridobivanje kompetenc Zasavje vas vabimo vas na brezplačne 30-urne priprave na izpit iz slovenščine za tujce in na brezplačen izpit iz slovenščine.

Priprave se bodo začele 22. marca v Trbovljah (URNIK) na Zasavski ljudski univerzi in so pogoj za brezplačno opravljanje izpita, ki bo po končanih pripravah.

V program se lahko prijavite TUKAJ.

Informacije in prijava: Tina Polajnar, tel. št.: 03 56 55 125, 030 366 778, tina.polajnar@zlu.si


POMOČ PRI VKLJUČEVANJU V IZOBRAŽEVANJE in IZPOLNJEVANJU PRIJAVNICE
Brezplačno svetovanje v Trbovljah in Zagorju (osebno, telefonsko, na daljavo). Pišite na svetovanje@zlu.si ter si rezervirajte prost termin.


V program priprav in na izpit se lahko prijavijo odrasli, ki so manj usposobljeni, nižje izobraženi (vključno z ISCED 3 – nižje in srednje poklicno izobraževanje), s poudarkom na starejših od 45 let, razen oseb, ki imajo status upokojenca, dijaka ali študenta. Ob večjem številu prijav, kot je prostih mest, bomo upoštevali vstopne pogoje, določene s projektom.


PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji