• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
24.05.2020

Priprave na izpit za certifikat iz tujega jezika

NOVO - ZA ZAPOSLENE IN BREZPOSELNE

Bi si želeli pridobiti certifikat Državnega izpitnega centra o znanju tujega jezika (nemščine ali angleščine)?
Če ste na vprašanje odgovorili z da, imate zdaj pravo priložnost.

Prijavite se na 30-urne brezplačne priprave na izpit iz tujega jezika in nato še na brezplačen izpit iz tujega jezika. Ker je zdaj pravi čas, pohitite s prijavo, saj je število mest omejeno.

Pisno prijavnico in potrdilo o zaposlitvi ali izjavo o brezposelnosti je potrebno oddati osebno v svetovalni pisarni, in sicer v Trbovljah pri Valentini Uran ali v Zagorju pri Tini Polajnar Povše.

Pravilno izpolnjena Prijavnica in potrdilo o zaposlitvi ALI izjava o brezposelnosti je pogoj za vključitev v čakalno vrsto prijavljenih kandidatov.

Podatke v obrazce vpišite s pomočjo programa Acrobat Reader in jih podpišite. Navodila za podpis najdete tukaj.

V primeru težav pri podpisovanju se obrnite na svetovalko Tino ali Valentino. Izpolnjene obrazce vrnite po e-pošti na naslov svetovalke (kontakt spodaj).

POJASNILA IN INFORMACIJE:
Valentina Uran, tel. št.: 030 722 128, 03 56 31 191, valentina.uran@zlu.si
Tina Polajnar Povše, tel. št.: 030 722 129, 03 56 55 125, tina.polajnar-povse@zlu.si


Priprave in izpit potekajo v okviru projekta Center za pridobivanje kompetenc Zasavje 2018-2022, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialne sklada, za to za udeležence brezplačne. Prednost pri vključitvi imajo zaposleni in brezposelni z dokončano osnovno šolo, poklicno ali srednjo šolo, še zlasti starejši od 45 let.  Ob večjem številu prijav, kot je prostih mest, bomo upoštevali vstopne pogoje, določene s projektom.
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji