• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Brezplačno
07.07.2015

PRIZNANJA NAJBOLJŠIM

Veselimo se uspehov naših 65 udeležencev, ki so uspešno zaključili izobraževanje. Postali so kar so si od nekdaj želeli. Nekateri so po novem maserji, pomočniki natakarja, računovodje...spet tretji so postali srednji zdravstveniki, pomočnice vzgojiteljice predšolskih otrok, logistični in ekonomski tehniki, prodajalci....

Slavnostna podelitev spričeval in certifikatov je bila v torek, 7. 7. 2015, ob 17. uri v Graščini Zagorje, s kulturnim programom Glasbene šole Zagorje in zakusko. Priznanja za najuspešnejša udeleženca na poklicni maturi sta prejela Rozalija Grešak in Nenad Djurdjević. Zbrala sta najvišje število točk. Na zaključnem izpitu se je najbolje odrezala Katja Kamnikar.

Najprej je certifikate NPK prejelo 26 udeležencev, ki so uspešno opravili praktično preverjanje za nacionalno poklicno kvalifikacijo za pridobitev poklicev:

Poleg tega je še 8 udeležencev uspešno zaključilo tečaj za računovodje. 4 udeleženci so uspešno zaključilo osnovno šolo za odrasle, 6 udeležencev pa program srednjega poklicnega izobraževanja trgovec. 21 kandidatov je zaključilo programe srednjega strokovnega izobraževanja, poklicno tehniškega izobraževanja oz. poklicni tečaj po programih logistični tehnik, ekonomski tehnik, zdravstvena nega in predšolska vzgoja.

Prireditev sta s čudovito glasbo popestrila Luna Kajin in Tilen Kralj na harmoniki.

Galerija slik.

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Avtorji