• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
18.09.2021

Rokavčki pomagavčki - za dober namen

Ste že slišali za rokavčke pomagavčke?
 
Gre za rokave, ki pri osebah z demenco zmanjšujejo stres, stimulirajo, izboljšajo zaznavanje in sproščajo ... Ker je demenca vse bolj prisotna, hkrati pa še vedno tabu tema, vas vabimo na kratko predavanje o demenci, ki mu bo sledilo ustvarjalno popoldne.

Iz prejic bomo kvačkali, pletli ali drugače ustvarjali rokavčke, ki jih bomo nato podarili zasavskim domovom za ostarele. Tako bomo pridobili vsi: mi se bomo nekaj novega naučili, se družili, ustvarjali in hkrati nekomu polepšali dan.  Navodila za izdelavo boste dobili na srečanju.
 
Vabimo vas, da se pridružite akciji Rokavčki pomagavčki in sicer v petek, 24. 9. ob 16. 00 do 20.00 na ZLU v Zagorju, Grajska 2.
 
Na aktivnost se lahko prijavite tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ ali po telefonu 03 56 55 123.
 
S seboj  prinesete kvačko ali pletilke, pa ostanke prejic in drugih dodatkov, ki jih boste lahko našili na rokavčke: gumbe, trakovi, figurice … Če vas ustvarjanje ne mika, pa lahko pridete na predavanje ali podarite pribor oz. volno za ustvarjanje, kar ne potrebujete.
 
Vabljeni!
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji