• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
05.03.2022

S čuječnostjo do dobrega počutjaZA OSEBNI RAZVOJ
Zakaj se vključiti v program čuječnosti?
Bi se radi znebili stresa, povečali koncentracijo, bili bolj sproščeni, umirjeni in osredotočeni na dogajanje okoli vas? Bi želeli zbistriti zbistriti misli ter v kritičnih trenutkih ostati mirni in zbrani? Bi se želeli znebiti "avto-pilotskega" odzivanja?

Temeljni namen programa je opolnomočenje udeležencev s kompetencami, da osvojijo različne tehnike obvladovanja stresa, da se bodo znali z njim tudi spoprijeti. S pomočjo različnih sprostitvenih in dihalnih vaj bodo razvili znanje čuječnosti, čustveno inteligenco ter naučeno znanje lahko aplicirali v vsakdanje življenje. 

Ciljna skupina:
odrasli (zaposleni in brezposelni), ki so nižje izobraženi (vključno z ISCED 3, srednje splošno in strokovno izobraževanje) in manj usposobljeni odrasli s poudarkom na starejših od 45 let, razen oseb, ki imajo status upokojenca, dijaka ali študenta. 

VSEBINA PROGRAMA
Program je sestavljen iz predavanj in vodenih vaj. URNIK

V program se lahko prijavite TUKAJ.

Prijava po telefonu: Mateja Pistotnik, tel. št.: 03 56 55 123, 031 617 171, mateja.pistotnik@zlu.si


POMOČ PRI VKLJUČEVANJU V IZOBRAŽEVANJE in IZPOLNJEVANJU PRIJAVNICE
Brezplačno svetovanje v Trbovljah in Zagorju (osebno, telefonsko, na daljavo). Pišite na svetovanje@zlu.si ter si rezervirajte prost termin.


Programi potekajo v okviru projekta Center za pridobivanje kompetenc Zasavje 2018–2022, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialne sklada, zato so za udeležence brezplačne. Prednost pri vključitvi imajo zaposleni in brezposelni z dokončano osnovno šolo, poklicno ali srednjo šolo, še zlasti starejši od 45 let.  Ob večjem številu prijav, kot je prostih mest, bomo upoštevali vstopne pogoje, določene s projektom.
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji