• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
28.09.2022

Skupna zaključna konferenca TPK 2018–2022 v Laškem

Konec oktobra 2022 se končuje projekt Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc, ki se je začel septembra 2018.

V okviru projekta smo izvajali brezplačne programe za zaposlene in brezposelne s poudarkom na starejših od 45 let in z nižjo izobrazbo.

Konec projekta smo zaznamovali z zaključno konferenco, ki jo je skupaj organiziralo 5 konzorcijskih partnerstev, in sicer MOCIS Center za izobraževanje odraslih Slovenj Gradec, CDI Univerzum, UPI Ljudska univerza Žalec, Posoški razvojni center in Zasavska ljudska univerza.

Konferenca je bila v kongresnem centru v Thermani Laško. Zbrane sta nagovorili direktorica UPI Ljudske univerze Žalec in podpredsednica združenja ZISSS Franja Centrih ter vodja Sektorja za izobraževanje odraslih z Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport Teja Dolgan. Predstavljeni so bili tudi skupni rezultati vseh konzorcijev in primeri dobrih praks. Konferenco je povezoval Jerica Perković, ki je poskrbel še za humorne vložke, Polona Požgan pa je spregovorila o tem, kako je biti prijazen.

Na koncu smo se vsi strinjali, da je bila zaključna konferenca TPK fantastična – izjemni prispevki, izjemni govorci, lepa udeležba, krasna publika in pozitivno vzdušje. SKUPAJ nam je uspelo.

Utrinke s prireditve si lahko ogledate v galeriji.
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji