• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
07.06.2015

SVETOVANJE ZA ODRASLE 2015 - ZASAVJE

Zasavska ljudska univerza je bila uspešna na razpisu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, z dne 20. 3. 2015. Do konca oktobra 2015 bomo izvajali projekt z naslovom SVETOVANJE ZA ODRASLE 2015 - ZASAVJE (SOd 2015).


V okviru projekta bo občanom na voljo brezplačno svetovanje, katerega cilj je ugotavljati in vrednotiti neformalno pridobljeno znanje in iskati možnosti za nadaljnje učenje in izobraževanje ter karierni razvoj posameznika. V projekt se lahko vključijo odrasli, ne glede na starost, ki imajo končano največ srednjo splošno ali strokovno izobrazbo (V. stopnja), izjemoma pa tudi višjo ali visoko izobrazbo, če sodijo v katero od naslednjih ciljnih skupin:


Kako vam vključitev v projekt lahko koristi na vaši nadaljnji karierni poti?

Najprej bomo skupaj z vami razmišljali o tem:

Pomagali vam bomo ovrednotiti vaše znanje in zmožnosti:

Ob tem pa vam bomo pomagali izdelati tudi:

Pri izvajanju projekta bodo sodelovale partnerske ustanove, katerih vloga je identificiranje in motiviranje odraslih za vključitev v svetovanje: Steklarna Hrastnik d.d., Dom upokojencev Franc Salamon Trbovlje, Center za socialno delo Zagorje in Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Trbovlje.

Poleg vključitve v svetovanje preko partnerjev, pa so seveda možne tudi individualne vključitve. Če menite, da bi vam pri razvoju vaše karierne poti pomagalo karkoli od zgoraj naštetega, smo pravi naslov za vas.

Informacije in prijava na svetovanje:

Valentina Uran, tel. 03 56 31 191, valentina.uran@guest.arnes.si

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji