• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
27.01.2017

Tečaj POWERPOINT, PREZI

Na novo razpisujemo dva brezplačna računalniška programa, in sicer Učinkovita predstavitev PowerPoint in Prezi ter Digitalna znanja za vsakdanjo rabo. Tečaja bosta potekala v okviru projekta CPK, zato bosta za zaposlene brezplačna.

Učinkovita predstavitev PowerPoint in Prezi (20 ur)

Tečaj se bo začel 22. 3. 2017 in bo potekal v Trbovljah v OŠ Tončke Čeč, in sicer ob sredah od 17.00 do 20.00 (urnik). Vodil ga bo Dušan Malić, diplomiran ekonomist, ki ima dolgoletne izkušnje z izvajanjem različnih računalniških tečajev in tematskih delavnic s področja IKT ter poučevanjem informacijskih predmetov v srednješolskih programih na Zasavski ljudski univerzi. Kot prostovoljec sodeluje tudi pri izvedbi računalniških tečajev za starejše.

Na tečaj se lahko prijavijo zaposleni, ki imajo končano največ srednjo šolo. Za prijavo na tečaj je potrebno izpolniti prijavnico in potrdilo o zaposlitvi.

Prijave zbiramo do 20. 3. 2017 oziroma do zapolnitve skupine (1315) po e-pošti tina.petek@guest.arnes.si ali po navadni pošti.

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji