• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
02.05.2024

TVU 2024 | Koledar brezplačnih prireditev

V okviru Zasavske ljudske univerze se bodo med 10. majem in 16. junijem 2024 v Zasavju odvijale prireditve, povezane z učenjem in izobraževanjem odraslih. 

Na brezplačne dogodke, ki jih organizira Zasavska ljudska univerza, se lahko prijavite TUKAJ.

Lanskoletno rdečo barva pa letoszamenjuje vijolična.

Vrhunec dogajanja bo PARADA UČENJA, ki bo letos prvič v Hrastniku!
 
Parada učenja bo potekala v sredo, 22. 5. 2024 - letos prvič v Hrastniku – pri Športnem parku na Logu. Glavno dogajanje bo potekalo od 16.00 do 19.00, kjer vas bo zabaval bogat program na odru in na stojnicah. Na dogodku se bo predstavilo več kot 40 zasavskih društev, javnih zavodov in ostalih organizacij, pridružil pa se nam bo tudi prav poseben glasbeni gost - raper Rok Terkaj - Trkaj! Več o PU 2024 si lahko preberete tukaj.

KOLEDAR BREZPLAČNIH PRIREDITEV ZASAVJU
PROGRAM PARADE UČENJA: 22. 5. 2024, HRASTNIK
KOLEDAR ZA CELOTNO SLOVENIJO

Pridružite se nam, zagotovo boste našli ustrezno zase.


Kot regijski koordinator bomo skupaj z več kot 60 partnerskimi organizacijami pripravili pester program prek 100 brezplačnih prireditev. Ideja Tedna vseživljenjskega učenja je promocija in širjenje ideje kulture vseživljenjskega učenja v Zasavju.

Ob tej priložnosti smo pripravili tudi zloženko, ki jo lahko prenesete s klikom na povezavo. Prireditve bodo podrobneje predstavljene tudi v spletnem koledarju TVU, na spletni strani Andragoškega centra Slovenije pa so predstavljeni vsi dogodki v Sloveniji.

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji