• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Brezplačno
21.11.2022

Učenje na daljavo za ranljive odrasle

Konec decembra na Zasavski ljudski univerzi zaključujemo projekt Erasmus+ KA2 Učenje na daljavo za ranljive odrasle.

V okviru projekta smo, skupaj s petimi partnerji iz Slovenije, Cipra, Estonije, Nizozemske in Hrvaške, izmenjevali svoje izkušnje z učenjem oz. poučevanjem odraslih na daljavo in razvijali metode za uspešno učenje različnih skupin odraslih. Na treh delovnih srečanjih, ki so od lanskega septembra potekali na Cipru, v Estoniji in na Nizozemskem, smo opisali 30 metod oz. delavnic, ki smo jih zbrali v e-priročniku. Le-ta bo na voljo učiteljem in drugim strokovnim delavcem, in jim bo v pomoč pri izobraževalnem delu za odrasle na daljavo.

V četrtek, 24. 11. 2022, med 9. in 12. uro vabimo na zaključni dogodek projekta, na katerem bomo predstavili projekt in rezultate. Na dogodku se nam bodo pridružili strokovnjaki iz IOM (mednarodne organizacije za migrante), zato bomo največ pozornosti namenili učenju na daljavo za ciljno skupino priseljencev oz. migrantov. V drugem delu bomo skozi prakso predstavili metode učenja na daljavo. 

Dogodek je namenjen vsem, ki se pri svojem delu srečujejo z učenjem na daljavo, še posebej odraslih. Prijavite se TUKAJ. Vabljeni!

 

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Avtorji