• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Brezplačno
25.10.2017

UČINKOVITA KOMUNIKACIJA V VRTCE

V okviru projekta CPK ponovno razpisujemo za zaposlene brezplačni 50-urni tečaj Komuniciranje v predšolski vzgoji, ki se bo začel 8. januarja 2018 in bo obsegal 13 srečanj. Namenjen je strokovnim delavcem v vrtcih in prvi triadi osnovne šole.

URNIK bo objavljen naknadno.

Cilji programa: krepitev znanj, spretnosti in odnosov, ki jih posameznik potrebuje za osebno izpolnitev in razvoj, uspešno delo s poudarkom na uspešni in učinkoviti komunikaciji, zmožnosti situacijskega odzivanja, toleranci, upravljanju s stresom, dejavnem državljanstvu, socialni vključenost in uspešnost na delovnem mestu. Ključni element je usposobiti udeležence, da postanejo podporniki vsem, s katerimi delajo, ter vzpostavljanje in ohranjanje dobrih medosebnih odnosov v delovnem okolju in zasebno. Podrobnejšo vsebino programa si lahko prebere TUKAJ.

Program bodo vodili Ksenija Lapornik, univerzitetna diplomirana inž. el., certificiran NLP Coach in trenerka komunikacijskih veščin, Dušan Malić, strokovnjak na področju učenja sodobnih digitalnih znanj za odrasle in strokovni delavci Vrtca Zagorje. Potekal bo dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in sredah od 13.00 do 16.30 v prostorih Vrtca Smrkci Zagorje.

Na tečaj se lahko prijavijo zaposleni, ki imajo končano največ srednjo šolo. Za prijavo na tečaj je trebaizpolniti prijavnico in potrdilo o zaposlitvi.

Prijave zbiramo do 20. 12. 2017 po e-pošti tina.petek@zlu.si ali po navadni pošti. Upoštevali bomo vrstni red prijav.

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Avtorji