• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Brezplačno
31.10.2021

Kako poenostaviti delo in življenje z Nastjo Mulej

Kako bi lahko …« je magično vprašanje kreativnega razmišljanja, katerega namen je, da pridemo do cilja po drugačni, enostavnejši, bolj učinkoviti poti. In če smo voljni spreminjati svoje razmišljanje in delovanje, potem se spremembe tudi zares zgodijo … če le veste, kako se tega lotiti!

Torej mora želji in motiviranosti slediti tudi namerno upravljanje misli in osredotočena uporaba orodij razmišljanja, s pomočjo katerih raziščemo najprej veliko število različnih možnosti, preden se odločimo za tiste, ki so nam najprimernejše.

180* minut bomo s pomočjo nekaterih orodij Enostavnosti® raziskovali, kako bi si lahko poenostavili življenje in optimirali delo. Uporabili bomo postopke: Združevanje, Prelaganje in delegiranje, Večina in izjeme ter Drobni koraki, ter bolje spoznali nekatere druge udeleženke in udeležence ter sami sebe. 
 
KDAJ: torek, 21. 12. 2021 ob 12.00 do 15.00
KJE: kinodvorana Delavskega doma Trbovlje

Za prijavo na brezplačno aktivnost klikni na:
Vljudno vabljeni na brezplačno predavanje mag. Nastje Mulej, magistre komunikologije, univerzitetne diplomirane ekonomistke in univerzitetno diplomirane sociologinje, specialistke za uspešno reševanje težav, ustvarjalno soočanje z izzivi, učinkovito vodenje ljudi, sestankov in projektov, timsko sodelovanje in več enostavnosti pri delu.
Njeno poslanstvo je spraviti kreativno razmišljanje v šole in v organizacije (kot poklic ‘idejnik’). 


Za prijavo na brezplačno aktivnost klikni 
Informacije na tel. št. 068 613 954 ali info@vgc-zasavje.si.


 

PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Avtorji