• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno

Vizija, poslanstvo in vrednote 2021

Vizija 
Naša vizija je, da postanemo vodilni center znanja v regiji za vse generacije. Povezovali bomo medgeneracijsko učenje, inovativnost in sodobne tehnologije.

Poslanstvo
Na Zasavski ljudski univerzi zagotavljamo kakovostno izobraževanje, učenje in svetovanje v različnih življenjskih obdobjih. Odraslim omogočamo osebni in poklicni razvoj ter krepimo zavest, da je učenje pot do boljšega življenja. Skrbimo za odličnost ponudbe in povezovanje v lokalnem, nacionalnem in mednarodnem okolju.

Kaj nam je pomembno - vrednote

SPOŠTOVANJE 
Spoštujemo sodelavce, udeležence, predavatelje, partnerje in vse, ki jih pri delu srečujemo. Smo prijazni do vseh in delamo v skupno korist. Podpiramo strpno komunikacijo, sprejemamo različna mnenja in spodbujamo osebni razvoj vsakega posameznika.

ODGOVORNOST
Smo odgovorni in zanesljivi v odnosu do dela, sodelavcev, udeležencev in drugih. Odzivamo se na potrebe okolja. Kar obljubimo, tudi naredimo.

STROKOVNOST
Strokovnost je naše pomembno vodilo. Ves čas se izobražujemo in sledimo novostim. Nudimo kakovostne izobraževalne in svetovalne storitve, zato se udeleženci in partnerji radi vračajo.


Pridruži se nam

12835 IZVEDENIH IZOBRAŽEVALNIH UR
8292 ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV
120 PREDAVATELJEV
* Podatki veljajo za leto 2018
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji