• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno
21.03.2022

ZLU Zagorje v novih prostorih

Sporočamo vam, da smo enoto Zasavske ljudske univerze (ZLU) v Zagorju ob Savi s  1. marcem 2022 preselili iz Graščine, Grajska 2, na novo lokacijo, in sicer na Cankarjev trg 4 (nekdanja Glasbena šola), samo nekaj minut iz centra mesta. Prostori so prenovljeni, svetli in zračni, objekt energetsko saniran. Predvsem pa je na hribu v prečudovitem okolju Cankarjevega trga prav posebna energija, ki zelo podpira učenje za življenje in omogoča izvajanje aktivnosti tudi na prostem. Zasavska ljudska univerza je javni zavod, ki deluje regijsko. Sedež zavoda ostaja v Trbovljah. ZLU posluje na dveh lokacijah: Trbovlje in Zagorje. Aktivnosti pa izvajamo v vseh treh občinah.
 
Z selitvijo v prenovljene prostore smo pridobili  nekoliko več prostora: več pisarn in učilnic, veliko dvorano, ki sprejme do 50-60 ljudi, učno kuhinjo z zbornico,  središče za samostojno učenje, večjo računalniško učilnico, dnevni center za starejše z boljšim dostopom za gibalno ovirane. Glede na bližino dveh osnovnih šol, mladinskega centra, Zasavskega VDC-ja, vrtca, cerkve, postaja ta del Zagorja  pomembno stičišče vseh generacij.
 
Nekaj pomembnih informacij za novo lokacijo ZAGORJE OB SAVI:
Za vas smo v Zagorju odprti od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 16.00, po dogovoru do 18.00, ob petkih pa od 8.00 do 13.00. Parkiranje je mogoče na javnem parkirišču za in pod stavbo. Več parkirišč je tudi v neposredni bližini ribnika (do hiše je samo 2–3 min peš hoje).
 
Vsi kontakti in telefonske številke ostajajo enake.
kdo-smo/zaposleni/
lokacija-in-delovni-cas/
 
Veseli bomo vašega obiska.
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji