• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno

Koledar brezplačnih aktivnosti 2016

MESEČNI KOLEDAR AKTIVNOSTI MEDGENERACIJSKEGA SREDIŠČA ZASAVJE


Za vas vsak mesec pripravimo zanimive, poučne in zabavne ustvarjalne delavnice ter srečanja. Pridružite se nam, skupaj se bomo imeli "fajn".

MEDGENERACIJSKI TELEFON:
068 604 137

V času uradnih ur potekajo različne aktivnosti MSZ, zato po telefonu morda ne bomo vedno dosegljivi. V primeru neodgovorjenega klica, vas pokličemo nazaj.


MESEČNI KOLEDAR brezplačnih aktivnosti za mesece:
NOVEMBER 2016, OKTOBER 2016, SEPTEMBER 2016 , AVGUST 2016, JULIJ 2016 , JUNIJ 2016, MAJ 2016, APRIL 2016, MAJ 2016, JUNIJ 2016 , JULIJ 2016, AVGUST 2016, SEPTEMBER 2016 , OKTOBER 2016, NOVEMBER 2016, DECEMBER 2016


Sodelujemo z Mladinskim centrom Zagorje ob Savi. Napovednik njihovih brezplačnih dogodkov najdete na njihovi spletni strani na tej povezavi.


MAREC 2016

 

V mesecu marcu se je zvrstilo več aktivnosti na področju računalništva. Na prvi delavnici so udeleženci spoznali Word, druga je bila namenjena uporabi Googlove pošte in koledarja, na naslednji delavnici so se pozabavali s programom Excel, na eni od delavnic pa so spoznali z vsemi Goglovomi aplikacijami, potekala pa je tudi Delavnica velikonočnih e-voščilnic. Na zadnji računalniški delavnici pa so se udeleženci naučili, kako prenašati datoteke iz zunanjih medijev na računalnik. Zabeležili smo tudi začetek 30- urnega Tečaja nemščine, ter v marcu začeli z delavnicami za osebno rast. Prva tema v sklopu delavnic je bila Kako premagati tremo pred nastopanjem.


FEBRUAR 2016

 

Na področju računalništva smo poleg Inkscap-a, našim udeležencem ponudili tudi delavnice GIMP-a, ki so potekale cel mesec. Tudi v februarju smo nadaljevali z urami angleškega jezika v vsakdanji rabi, pričel pa se je tudi Tečaj angleškega jezika. Za strokovno javnost smo pripravili delavnico Predstavitev registracije samostojnega podjetnika in drugih stroritev, ki jih izvaja AJPES za zagotavljanje transparentnosti poslovnega okolja. Od težjih tem, smo se nato vrnili k bolj lahkotnim temam računalniškega sveta in spoznali Družabna omrežja in Word.


JANUAR 2016


Na Medgeneracijskem središču Zasavje smo v mesecu januarju izvedli računalniško delavnico Inkscape - urejanje vektorskih slik. Zanimanje za delavnico je bilo izjemno. Na delavnici smo se naučili prenesti in namestiti brezplačen program Inkscape, si pogledali delovno okolje program in nastavitve ter izdelali vabilo in letak. Po dogovoru z zadovoljnimi udeleženci smo izvedli še dodatni dve srečanji. Na srečanju angleških uric pa smo začeli s aktivnostjo Podarimo vam zgodbo, kjer so udeleženci spoznali angleščino v pogovorni rabi.

 Pridruži se nam

12835 IZVEDENIH IZOBRAŽEVALNIH UR
8292 ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV
120 PREDAVATELJEV
* Podatki veljajo za leto 2018
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji