• Trbovlje: 03 56 31 190
  • Zagorje: 03 56 55 120
  • info@zlu.si
Pridobitev izobrazbe
Pridobitev izobrazbe
Tečaji in usposabljanja
Tečaji in usposabljanja
Svetovanje in podpora učenju
Svetovanje in podpora učenju
Projekti
Projekti
Brezplačno
Brezplačno

E-portfolijo

IZDELAJTE SVOJO ZBIRNO MAPO ali E-PORFOLIJO

Način življenja in dela narekujeta, da se učimo vse življenje na različne načine in v različnih situacijah. Tako imenovana neformalna znanja, ki jih posameznik pridobi ob različnih priložnostih izven šole, postajajo čedalje bolj pomembna in iskana, zato je dobro, da jih ustrezno dokumentiramo in shranjujemo.

vetrnca_portfolijo
E-portfolijo omogoča shranjevanje in urejanje dokazil o pridobljeni izobrazbi, neformalnih znanjih, delovnih izkušnjah, poklicnih kompetencah ter ostalih dosežkih. E-porfolijo je brezplačna spletna aplikacija, ki jo najdete na http://vpnz.acs.si/portfolijo/, je v slovenskem jeziku, za dostop in uporabo se je potrebno le registrirati. Ko se registrirate in pod geslom odprete svoj profil, lahko vpisujete svoje podatke, naložite skenirana dokazila, fotografije, dosežke. Aplikacija omogoča izdelavo evropskega življenjepisa. Kdor želi, lahko svoj e-porfolijo deli tudi s prijatelji oz. potencialnimi delodajalci.

Zakaj je portfolijo uporaben? Kandidatom olajša nadaljnje vključevanje v formalno izobraževanje, pridobivanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij, pomaga pri razvoju poklicne kariere in iskanju službe in ne nazadnje pripomore k lažjemu sprejemanju odločitev na vseh življenjskih področjih, npr. za osebno rast (dvig samozavesti, dvig motivacije za izobraževanje in delo ...).

e-portfolijo

Projekt je financiran iz sredstev Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada, zato je vključitev v projekt za udeležence brezplačna. Zainteresirani kandidati lahko pokličejo na ZLU svetovalki za vrednotenje: Polono Trebušak na tel.: 03 56 55 125 ali Valentino Uran na tel.: 03 56 31 191. Več o projektu si lahko preberejo na spletnem portalu www.vpnz.acs.si.

logo

Valentina Uran, univ. dipl. ped. in soc. kult.
03 56 31 191, 030 366 777
valentina.uran@zlu.si
Valentina Uran, univ. dipl. ped. in soc. kult.


Pridruži se nam

12835 IZVEDENIH IZOBRAŽEVALNIH UR
8292 ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV
120 PREDAVATELJEV
* Podatki veljajo za leto 2018
PRIDRUŽI SE NAM ŠE TI
Temeljne kompetence Zasavje 2023-2029 Svetovalno središče Zasavje Središče za samostojno učenje VGC Zasavje U3 Tedni vseživljenskega učenja ZISS ESS Občina Zagorje Občina Trbovlje Občina Hrastnik MIZS MDDSZ EU I feel Slovenia Posodobitev računalniških omrežij LAN na VIZ v osnovnem in srednjem šolstvu ter organizacijah za izobraževanje odraslih
Copyright © 2019 Zasavska ljudska univerza, vse pravice pridržane | Pravno obvestilo | Izjava o skladnosti ZDSMA | Varstvo osebnih podatkov | Avtorji